• Блог
  • Fat Brain Toys – незвичайні розвивальні іграшки зі США

Fat Brain Toys – незвичайні розвивальні іграшки зі США

Іграшки від американського бренду Fat Brain Toys надихають, викликають цікавість і захоплення у дітей. Пройти повз просто неможливо! Ця компанія пропонує унікальний товар, який одночасно навчає і розважає дитину.
Чому ж іграшки Fat Brain Toys так подобаються дітям і їх батькам?

Fat Brain Toys – експерт у створенні «розумних» іграшок

Компанія Fat Brain Toys – гаражний стартап з США (м. Елкхорн, штат Небраска), який став сімейним бізнесом. Бренд досяг успіху, зробивши акцент на такі моменти.

  • Найвища якість та безпека. При виготовленні продукції використовується міцний пластик без вмісту бісфенолу А та харчовий силікон. Всі товари сертифіковані та відповідають стандартам безпеки ASTM F963 і вимогам CPSC (Комісії США з безпеки споживчих товарів).
  • Яскравий дизайн. Іграшки Fat Brain Toys несхожі ні на що. Команда розробників і дизайнерів прислухаються до побажань і потреб покупців, а потім шукає інноваційні рішення. Іграшки бренду тестують діти, в тому числі донька головного дизайнера і засновника бренду Адама Карсона.
  • Навчальна цінність. Кожна іграшка розроблена для певного віку та розвиває важливі навички. В асортименті Fat Brain Toys представлені іграшки для дітей від 3 місяців до 10 років. Їх якість і цінність підтверджують численні нагороди.
Fat Brain Toys – незвичайні розвивальні іграшки з США

Розвивальні іграшки Fat Brain Toys – кращий тренажер для дитячого мозку

Fat Brain Toys не женеться за трендами, а створює їх! Яскравий тому приклад – відома у всьому світі іграшка Simpl Dimpl. Так-так, саме Fat Brain Toys придумали м'які бульбашки в пластиковому корпусі, які вже не перший рік так популярні серед дітей різного віку в Україні та в інших країнах.

Fat Brain Toys – незвичайні розвивальні іграшки з США

Fat Brain Toys дивує сміливим дизайном і пропонує інноваційні іграшки, до яких так і тягнуться дитячі ручки.

Сенсорний сортер Oombee Ball

Fat Brain Toys – незвичайні розвивальні іграшки з США

Оригінальний сортер Oombee Ball для дітей від 10 місяців. Він складається з чотирьох куль різного об'єму. Що ж у ньому незвичайного? Три кулі поділяються на півсфери, які легко вкладаються один в одного, починаючи з меншого. Маленька фіолетова кулька утримує всю конструкцію за допомогою м'якого та гнучкого шнура. Кожна сфера вирізняється унікальним фактурним малюнком з лініями, завитками та точками.

Контрастні кольори викликають інтерес у малюків, а незвичайні фактури розвивають тактильні відчуття.

Іграшка стала срібним призером конкурсу Parents' Choice («Вибір батьків») в США.

Сортер – куб зі стінками-шнурочками InnyBin

Fat Brain Toys – незвичайні розвивальні іграшки з США

Незвичайний сортер InnyBin – вірний помічник у розвитку маленьких непосид від 10 до 18 місяців. Іграшка складається з 6 яскравих фігурок та куба з різноколірними стінками-шнурочками. Малюк повинен зібрати всі деталі всередину сортера, просовуючи їх крізь різноколірні гумки.

Завдяки великому розміру фігурок дитині зручно та комфортно грати. Особливий інтерес викликають унікальні рельєфні візерунки на кожному елементі. Під час гри малюк вчиться розпізнавати фігури та кольори, покращує тактильні навички. Намагаючись виконати завдання, малюк розвиває зорово-моторну координацію, логічне та просторове мислення.

Сортер став фіналістом рейтингу «Іграшка року 2020» у США.

Тактильна іграшка та прорізувач Dimpl

Fat Brain Toys – незвичайні розвивальні іграшки з США

Яскрава іграшка Dimpl для дітей від 3 місяців являє собою міцну пластикову рамку ергономічної форми з п'ятьма отворами та вбудованими силіконовими кнопками різного кольору і розміру.

При натисканні чути цікавий звук. Малюк не просто тисне на різноколірні кнопки та радіє: під час гри, він розвиває сенсорику, вчиться встановлювати причинно-наслідкові зв'язки та тренує зорово-моторну координацію. За допомогою цього тренажера можна запам'ятати кольори.

Також Dimpl допомагає дитині впоратися з дискомфортом під час прорізування зубів.

Іграшка відзначена золотою нагородою Parents' Choice («Вибір батьків») у США.

Гвинтова пірамідка SpinAgain

Fat Brain Toys – незвичайні розвивальні іграшки з США

Тактильна гвинтова пірамідка SpinAgain підходить для дітей з 1 року. Її незвичайність – оригінальний спосіб кріплення деталей. Щоб побудувати башточку, малюкові потрібно встановити шестерню на стрижень, і вона чарівливо спуститься до основи. Цю ж дію потрібно повторити з іншими деталями. Розбирається конструкція просто та швидко: досить вийняти стрижень і шестерінки «розсиплються» у різні боки.

Граючи з гвинтовою пірамідкою від Fat Brain Toys, малюк розвиває тактильні навички, тренує зорово-моторну координацію, стає більш посидючим та уважним.

Іграшка отримувала срібну нагороду Parents' Choice («Вибір батьків») у США.

Зверніть увагу, саме цю іграшку від Fat Brain Toys в Україні підробляють найчастіше. Купити оригінал можна в інтернет-магазині Kidis.

Гойдалка-балансир Teeter Popper

Fat Brain Toys – незвичайні розвивальні іграшки з США

На вигляд гойдалка Teeter Popper – незвичайна конструкція. Балансир відрізняється ергономічною формою та має 14 присосок на зворотному боці. Присоски чіпляються до рівних поверхонь і захищають від сильного розгойдування. Також вони під час занять збільшують навантаження на ноги та видають веселий звук кульок, що лопаються. На корпусі є ручки з двох сторін. Іграшка представлена в трьох кольорах.

Балансир розрахований на дітей від 3 до 5 років. На ньому можна стояти, сидіти, крутитися, гойдатися і навіть лежати. Це класний тренажер для поліпшення координації рухів і рівноваги.

Дитяча гойдалка від Fat Brain Toys відзначена нагородою ASTRA (США) в категорії «Краща іграшка для дітей».

Конструктори та брязкальця на присосках Fat Brain Toys Squigz

Fat Brain Toys – незвичайні розвивальні іграшки з США

Іграшки серії Squigz від Fat Brain Toys – один із трендів останніх років. Вони виконані з м'якого та приємного на дотик силікону. Їх головна особливість – присоски, які надійно кріпляться до різних поверхонь і видають цікавий звук при роз'єднанні.

У лінійці представлені конструктори Squiqz з різною кількістю деталей, а також яскраві брязкальця pipSquigz Loops помаранчевого та бірюзового кольору.

Це лише мала частка іграшок з асортименту Fat Brain Toys. Бренд також пропонує веселі ігри для спільного сімейного відпочинку, набори для навчання, музичні іграшки, брязкальця та багато іншого.

Побачити більше товару та познайомитися з ним можна тут.

Рекомендовані товари