• Блог
  • Що подарувати дитині на Новий рік Топ цікавих подарунків від 1 до 10 років

Що подарувати дитині на Новий рік Топ цікавих подарунків від 1 до 10 років

Подарунки – головна складова новорічного чарівництва для дитини. Радісне очікування і захоплення від секретного сюрпризу під ошатною ялинкою – ці дивовижні емоції залишаться з малюком надовго. Обираючи особливий подарунок, варто пам'ятати – немає універсального презенту, який підійде будь-якій дитині. Діти, як і ми, дорослі, мають унікальні особливості характеру, свої інтереси. Практичний і корисний презент стане вдалим варіантом на день народження або на інше тематичне свято. А зимові свята – час магії та втілення бажань.

Щоб полегшити процес вибору, ми підготували для вас загальні рекомендації та ідеї новорічних подарунків-іграшок для дівчаток і хлопчиків кожного віку. Наприклад, ви можете подарувати набір іграшок із героями з улюблених мультиків. Якщо ваш малюк вже цікавиться музикою – іграшковий музичний інструмент йому точно сподобається. Конструктори актуальні для хлопчиків різного віку. Дівчата зрадіють лялькам і плюшевим іграшкам.

Зміст

Новорічний подарунок для малюка – як дізнатися, що подарувати і основні правила планування покупки

Отже, щоб спростити вибір довгоочікуваного сюрпризу, ми підготували 5 основних правил, на що варто звернути увагу при покупці дитячих подарунків.

  1. Спостерігайте! На перше місце ставимо інтереси і бажання маленької людини. Поспостерігайте за дитиною, заняттям з якої тематики він приділяє найбільше часу? Хлопчикам, наприклад, подобаються активні ігри та конструктори. Дівчатка з великим ентузіазмом перетворять свою кімнату на творчу майстерню або замок принцеси. Малюкам цікаві великі й барвисті іграшки з музичними та світловими ефектами.
  2. Плануйте. Обираємо подарунок завчасно, не відкладаємо пошук на останній день.
  3. Безпека – перш за все. Переконайтеся в якості та безпеці речей перед купівлею. Обирайте надійні інтернет-магазини та бренди. Звертайте увагу на наявність сертифікатів якості іграшок і товарів для дітей.
  4. Обгортка – теж частина подарунка. Відповідно упакуйте подарунок: це не звичайний повсякденний презент, а святковий сюрприз, який варто гарно оформити.
  5. Швидка доставка. Буде чудово, якщо в інтернет-магазину іграшок є свій склад і пункти самовивозу. Ви зможете забрати подарунок самостійно і вчасно, якщо вирішите не покладатися служби доставки.

Тепер перейдемо до конкретних рекомендацій – що подарувати дитині на Новий рік з урахуванням віку.

Чим порадувати дітей 1-2 років

Малюки у віці від 1 до 2 років – справжні дослідники. Дітей цікавлять ігри та іграшки зі світловими і звуковими ефектами. Розвивальні настінні іграшки різних рівнів складності з барвистим дизайном сподобаються і хлопчикам і дівчаткам. Конструктори, наприклад, легко скласти і безпечно "руйнувати". У цьому віці малюки вже можуть грати самостійно, тому батькам необхідно переконатися, що у предметів закруглені краї та в іграшці нічого не відламається. Обирайте перевірені бренди та сертифіковані матеріали.

Варіанти іграшок на подарунок для дітей віком 1-2 роки

Що в ТОПі для 3-4-річних?

У цей періоду в малюків активно розвивається дрібна моторика і починається відокремлення від батьків. Дівчатка та хлопчики активно облаштовують затишний куточок у дитячій кімнаті для своїх іграшок. Діти активно цікавляться рольовими іграми в компанії однолітків, ліпленням, малюванням, аплікаціями. У такому віці цікаво все перевірити на дотик, побудувати, зібрати і розібрати.

Іграшки для дітей від 3 до 4 років. Усе для рольових ігор, творчості та конструювання

Що покласти під ялинку дітям від 5 до 7 років

Діти в цей період вливаються в соціум, досліджують його і засвоюють гендерні ролі. Підійде все, що стане в пригоді для рольових ігор, спортивний інвентар, набори для творчості та експериментів. У цьому віці малюки вже починають просити улюбленця, вчаться піклуватися про слабших і менших, копіюють поведінку мами і тата. Хлопчикам подобається збирати конструктори або треки з машинками, дівчатка активно облаштовують будиночки для своїх ляльок і кімнатки для м'яких іграшок.

Приклади подарунків хлопчикам і дівчаткам від 5 до 7 років

  • Хіт – інтерактивні іграшки: роботи та тваринки наче справжні.
  • Безпрограшний варіант для хлопчиків – трансформери. У формі машин, літаків, кораблів або тварин, які можуть перетворюватися на роботів.
  • А що обирають дівчатка? Ляльок, одяг та аксесуари для них, іграшкові меблі для будиночків.
  • Універсальний варіант – пазли-головоломки: круглі, панорамні, підлогові, фігурні, з підсвіткою, із зображенням улюблених персонажів.

Новорічні подарунки для 8-10-річних

Молодші школярі люблять змагатися. Дівчатка і хлопчики в такому віці вже знають, що таке оригінальні бренди. У них вже зібралися колекції популярних в їхньому колі іграшок. Також вони починають цікавитися трендами, тому, якщо бачите, що накочує нова хвиля LOL або Ніндзяго, уперед!

Новорічні сюрпризи для дітей від 8 до 10 років, ідеї:

  • Активні діти будуть у захваті від іграшкової зброї.
  • Настільні ігри сподобаються компанії друзів: діти повеселяться і потренують кмітливість.
  • Сучасні навчальні іграшки зовсім не нудні: це набори для досліджень, розкопок і побудови роботів.
  • Популярні великі оригінальні конструктори LEGO®, серії City, наприклад.

Висновок

Купувати подарунки на Новий рік дітям – той ще квест. Обирайте те, що ближче до захоплень вашої дитини, порівнюйте ціни, читайте відгуки, замовляйте онлайн або вирушайте подивитися на подарунок в магазин, доки є час. Новий рік та Різдво – це той цінний час, коли ми спроможні самотужки створити диво для наших дітей.

Із побажаннями веселих свят, ваш Кідіс.