Стільчики для годування:

Фільтри 1
Сортування
Обрати
Спочатку популярні
Спочатку дешеві
Спочатку дорогі

Дитячий стільчик для годування – важливий елемент дорослішання малюка.

З самого народження дитина активно пізнає та вивчає світ. Вже з 6 місяців малюк починає самостійно сидіти, а раціон доповнюється новими продуктами. У цей період молодим батькам знадобиться стільчик для годування.

Це спеціальний стілець, найчастіше вище звичайних, зі спеціальним столиком та ременями для безпеки. Посадіть у нього малюка та годуйте його з комфортом. За таким столиком можна не лише їсти, а й грати. Згодом столик-трансформер може перетворитися і на інші меблі.

Вибирати такий стільчик не обов'язково від народження, але бажано до 6 місяців. Який варіант підійде вам більше залежатиме від ваших потреб, а також вільного простору в кімнаті.

Види стільчиків для годування:

  1. складні стільчики-трансформери, що складаються з декількох елементів. Підходять для дітей віком від 6 місяців до 3–4 років.
  2. бустери - за допомогою спеціальних ременів прикріплюються до звичайного стільця;
  3. високі стільці з регулюванням сидіння, столиком та підставкою для ніг.

Підібрати та купити стільчик для годування вашого малюка ви можете на нашому сайті Kidis.ua. У нашому інтернет-магазині представлені різні варіанти на будь-який смак. Доставка замовлень від 2000 грн. по всій Україні безкоштовна.

Читати повністю