Шнурівки: Вік - 1 рік

Фільтри 1
Сортування
Обрати
Спочатку популярні
Спочатку акційні
Спочатку дешеві
Спочатку дорогі
За оцінкою
Спочатку велика знижка
14 товар(ів)

Шнурівка для дітей: користь розвивальних іграшок

Шнурівка для дітей — іграшка, яка не залишає байдужим жодного малюка. Малята із задоволенням перебирають мотузки, намагаючись вирішити необхідне завдання. Для дорослого цей процес не виглядає таким складним. А ось для юного дослідника світу – це ціла пригода. Щоб вирішити таку головоломку, малюкові потрібно і подивитися, і оцінити, і подумати, і виконати відповідні рухи. Такі невеликі дії — саме ті фактори, які сприяють комплексному та гармонійному розвитку дитини.

Візьміть до уваги цю категорію іграшок і подаруйте своїй дитині користь і розвагу в одній покупці. А магазин Kidis вам у цьому допоможе. Ми підготували по-справжньому хороший вибір моделей, які встигли заслужити довіру найвибагливіших батьків та отримали схвалення експертів. Вам залишилося обрати рішення за віком малюка та оформити замовлення.

Іграшка-шнурівка: ключові особливості та переваги

Важливість своєчасного та правильного розвитку дрібної моторики важко переоцінити. Про це говорять провідні дитячі психологи та педагоги. Так, рухи пальцями та здатність виконувати ними маніпуляції безпосередньо впливають на роботу головного мозку. Стимуляція зон, які задіяні під час виконання завдань на дрібну моторику, сприяє розвитку:

  • мовних навичок;
  • розумових процесів;
  • пам’яті;
  • уваги.

Саме розвиток дрібної моторики в ранньому віці вважають однією із ключових комплексних навичок, яку має опанувати малюк у ранньому віці. Малята, які активно тренують ці здібності, в майбутньому краще освоюють нову інформацію, швидше і правильніше вирішують логічні завдання. Складно уявити ефективнішу іграшку для розвитку дрібної моторики, ніж шнурівка для дітей.

Ігри шнурівки для дітей сприяють формуванню таких навичок як:

  • скоординоване розгинання та згинання пальців;
  • можливість захоплювати об'єкти та утримувати їх стільки, скільки потрібно;
  • здатність виконувати необхідні дії з предметами.

Коли дитина зайнята вирішенням подібних завдань, автоматично тренується її увага та здатність концентруватися на одній дії. Це особливо важливо для того, щоб подальше його навчання в дитячому садку та школі було продуктивним. Нездатність до тривалої концентрації — одна з найпоширеніших причин низької успішності. Чим старший малюк, тим складніше коригувати процеси, пов'язані зі стійкістю уваги. Основа здатності концентруватися закладається саме у віці від 1 до 5 років. Іграшки для моторики рук зі шнурівкою — одні з найкращих помічників у цьому.

Крім того, такі головоломки чудово розвивають логічне та просторове мислення. Малюкові потрібно знаходити і вибудовувати взаємозв'язки, представляти окремі елементи об'єкта та конструкцію загалом. Крихітка вчиться вибудовувати логічні послідовності дій.

Шнурівка для дітей дарує і прикладну користь. Навчаючись маніпулювати мотузками, дитина легше та впевненіше виконує побутові завдання. Вона швидше вчиться одягатися, давати раду дрібним аксесуарам. І, зрозуміло, це хороша основа для того, щоб опанувати навичку зав'язування шнурків.

Види іграшок-шнурівок: які моделі обрати

Найчастіше у продажу можна зустріти пропозиції із пластиковою, текстильною та дерев'яною основою. Саме останні зараз особливо популярні серед турботливих батьків. І це не дивно, адже дерев'яне шнурівка для дітей має чимало переваг, серед яких:

  • екологічність і натуральність;
  • стійкість до зносу та довговічність;
  • підвищена міцність.

Така категорія іграшок також відома своєю безпекою. Для обробки виробів виробники використовують спеціальні фарби та лаки, які не несуть шкоди здоров'ю. Тому продукція не викликає алергії навіть у найчутливіших малюків.

Іграшки представлені у великій різноманітності форм і розмірів. Незалежно від матеріалу виготовлення, їх можна розділити на об'ємні та з плоскою основою. Останні, як правило, являють собою спеціальний планшет або сітку з отворами, через які протягують шнурки. Перші — складніші за рахунок своєї 3D-конфігурації. Вони представлені в різних формах — фрукти, деревця, вулики.

Популярністю користується і шнурівка дерев'яна, що працює за принципом намиста. Крихітці потрібно нанизати деталі на шнурок. У простому варіанті малюк тренує дрібну моторику, освоюючи саму дію — нанизування елементів на мотузку. В ускладненій версії можна запропонувати малюкові використовувати, наприклад, тільки квадратні або червоні деталі.

Маленькі непосиди достатньо охоче включаються у процес такої гри. За рахунок цікавих кольорів і форм, іграшки привертають увагу і довго займають навіть найактивніших дітей.

Де можна вигідно купити дитячу шнурівку, яка сподобається малюку

Каталог Kidis — це сайт, де можна знайти рішення на будь-який смак і бюджет. Пропонуємо як окремі іграшки-шнурівки, так і великі комплекти, що дозволяють дитині вчитися вирішувати завдання різної складності у міру свого дорослішання. Цікаві набори для нанизування та популярні фігури вже чекають на нового власника.

В інтернет-магазині ви можете знайти та замовити продукцію таких виробників:

  • Djeco,
  • Guidecraft,
  • Janod,
  • PolarB,
  • Viga Toys.

Кожен із цих брендів встиг заслужити хорошу репутацію і серед відповідальних батьків, і в експертів з дитячого розвитку — психологів, педагогів.

Замовляючи продукцію на сайті Kidis, ви можете бути абсолютно впевнені в її безпеці. Якість кожної позиції підтверджено сертифікатом. Це означає, що вироби відповідають найвищим сучасним вимогам. Моделі мають продуману конструкцію, що відповідає віковим особливостям дітей. Так, в іграшках для найменших відсутні деталі, які можна випадково проковтнути.

У шнурівках немає гострих елементів, всі кути закруглені, а краї згладжені. Кожен виріб ретельно оброблений і покритий матеріалами, дозволеними до використання в дитячій продукції.

Kidis — це каталог дійсно якісних іграшок за доступними цінами. Тут можна підібрати розвивальну продукцію на будь-який бюджет. Зручний пошук по сайту допоможе швидко відібрати ті позиції, які підходять під вік малюка і ваші вимоги.

Доставляємо товари до всіх населених пунктів України найбільшими транспортними компаніями. Ті, хто живуть у Києві, можуть отримати своє замовлення в терміновому порядку. Так, у нас працює опція експрес-доставки, в рамках якої кур'єр привозить обрану продукцію на будь-яку адресу в столиці вже протягом трьох годин.

Щоб купити шнурівку для дітей у надійному магазині та заощадити свій бюджет, оформлюйте замовлення на нашому сайті просто зараз. Регулярно проводимо акції, що дозволяють батькам отримати ще більше вигоди при поповненні домашнього асортименту розвивальних іграшок.

Читати повністю