Рамки-вкладиші: Вікова група - Від 1 до 3 років

Фільтри 1
Сортування
Обрати
Спочатку популярні
Спочатку акційні
Спочатку дешеві
Спочатку дорогі
За оцінкою
Спочатку велика знижка
45 товар(ів)

Дитячі рамки-вкладиші: розвиток корисних навичок

Рамка вкладиш — одна з найкорисніших іграшок для малюків. Планшет із фігурками, які потрібно розставити на свої місця, чудово тренує ряд важливих навичок малюка. Їх принцип роботи, цікаві форми та забарвлення здатні захоплювати непосид дуже довго. Так, одна іграшка може ефективно вирішувати одразу кілька завдань. Це незамінний інструмент для розвитку, який дарує багато вражень і приносить користь одночасно.

Що важливо знати про види та особливості вкладишів для дітей?

Збирати класичні пазли однорічним малюкам ще не під силу. Але почати тренувати навичку зіставлення предметів важливо якомога раніше. У цьому допомагають сучасні дитячі рамки з вкладишами. Моделі настільки різноманітні, що іноді дбайливі батьки можуть розгубитись: яку ж іграшку обрати? Тому є сенс розібратися в тому, які бувають рамки для дітей.

За типом своєї конструкції ці головоломки поділяють такі види:

  • вкладиші з ручками;
  • багатошарові вкладиші;
  • вкладиші зі звуком;
  • тактильні вкладиші.

Вкладиші дитячі зазвичай виготовляються у формі планшета. Це пласка дошка з поглибленнями різних форм. У комплекті є деталі, що відповідають виїмкам. Завдання малюка — знайти потрібний елемент і помістити його у відповідне поглиблення.

У найпростішому варіанті малюкам пропонується розташувати по місцях деталі у вигляді геометричних фігур. Старшим дітям можуть бути цікаві моделі з фігурками тваринок, транспортних засобів. У ще складніших варіантах елементи потрібно розташувати не тільки за формою, а й за кольором, розміром і навіть фактурою поверхні.

Багатошарова рамка вкладиш — головоломка для старших малюків, які встигли потренуватися на простих моделях із ручками або плоскими фігурками. Такі іграшки добре тренують просторове мислення та навички порівняння. Завдання дитини — зібрати з деталей зображення в одній виїмці по шарах, розташовуючи деталі строго послідовно за розміром і кольором.

Вкладиші поділяють не лише за типом конструкції, але й за віковим призначенням, матеріалами виготовлення. Особливу популярність мають іграшки з дерева. Такі рішення екологічні та довговічні. Вони мають гладку поверхню, округлені краї та кути. Обробляють такі іграшки нетоксичними фарбами часто на водній основі. Дерев'яні рамки-вкладиші — найкраща розвивальна головоломка для малюків.

У каталозі магазину Kidis представлений великий вибір головоломок по брендам. Зокрема, можна замовити іграшки вкладиші від:

  • Goki,
  • Guidecraft,
  • Hape,
  • Viga Toys.

Для пошуку по сайту можна скористатися також фільтром за віком та ціною. Підбирайте потрібні саме вам і вашому малюку корисні ігри.

Переваги кольорових рамок-вкладишів, представлених у каталозі Kidis

Одна з головних турбот батьків — створення безпечних умов для малюка. Інтернет-магазин Kidis став надійним партнером у вирішенні цього завдання для тисяч мам і тат в Україні. Із нами не потрібно переживати про якість іграшок і про те, чи не зашкодять вони дитині. До нашого каталогу на сайті потрапляє лише продукція, яка відповідає найвищим сучасним вимогам.

Обираючи іграшки на нашому сайті, ви можете бути повністю впевнені, що вони:

  • мають офіційні сертифікати якості;
  • виготовлені з нетоксичних матеріалів;
  • вирізняються продуманою формою;
  • мають підтверджений педагогами та психологами розвивальний ефект;
  • міцні та витримують інтенсивні ігри;
  • вирізняються привабливим і цікавим для дітей дизайном;
  • комплектуються достатньо великими деталями, які неможливо проковтнути.

Продукція в каталозі здобула визнання і експертів, і батьків. Кожна рамка вкладиш для дітей з асортименту багаторазово продемонструвала всі ці властивості. Моделі в нашому каталозі успішно продаються не лише в Україні, а й у країнах Європи. Kidis — це не просто магазин дитячих товарів, а компанія, зацікавлена ​​в популяризації по-справжньому якісної та безпечної продукції для найменших.

Яка користь від рамок вкладишів для дітей і що вони розвивають?

Останнім часом чи не кожну дитячу іграшку називають розвивальною. Але чи це дійсно так? Рамка вкладиш для дітей має низку підтверджених позитивних ефектів, які приносять реальну користь малюкам. Так, сучасні моделі спрямовані на розвиток:

  • дрібної моторики та здатності виконувати точні маніпуляції за допомогою пальців;
  • зорово-моторної координації, яка просто необхідна малюкам не тільки в іграх, а й у реальному житті;
  • знань та уявлень про навколишній світ через взаємодію з різними формами та кольорами;
  • важливих розумових операцій порівняння та зіставлення предметів;
  • просторового мислення;
  • уважності та здатності концентруватися на одному завданні.

І, звичайно ж, це просто весело та цікаво. Дерев'яна рамка вкладиш, особливо в компанії дорослих або друзів, займає дитину не гірше, ніж мультфільм. А користі приносить значно більше. Допитливі малюки із задоволенням вивчають нові форми та кольори, намагаються придумати, як вирішити незвичайні завдання.

Завдяки активному впливу на пам'ять малюка, а саме на процеси запам'ятовування та відтворення, дитині надалі буде легше освоювати інформацію. За активної участі батьків, вкладиші також можна використовувати для розвитку мови. Дитина буде поступово вчитися називати кольори та форми, тварин, транспорт, їжу та геометричні фігури.

У нашому асортименті представлені незвичайні моделі. Наприклад, рамка-вкладиш у вигляді магнітної риболовлі. Ця гра вирізняється тим, що розставляти яскравих рибок на розмальованій дощечці необхідно за допомогою вудки. А тактильні рамки-вкладиші познайомлять дітей із лісовими та полярними звірятами на дотик. Малюкові потрібно доторкнутись до матеріалу у виїмці і підібрати таку ж фігурку, залучаючи дотик.

Цікаві та корисні моделі для найменших і більш дорослих дослідників навколишнього світу доступні для замовлення вже зараз. Для вас – величезний вибір моделей за приємними цінами. Обирайте сортер вкладиш для свого малюка і оформлюйте покупку на сайті інтернет-магазину Kidis. Про все інше подбає наша команда. Швидко укомплектуємо замовлення та організуємо його доставку зручним для вас способом у будь-який населений пункт України.

Читати повністю