Радіокеровані іграшки:

Фільтри 1
Сортування
Обрати
Спочатку популярні
Спочатку акційні
Спочатку дешеві
Спочатку дорогі
За оцінкою
26 товар(ів)

Радіокеровані іграшки – вау-ефект для дітей та дорослих!

Будь-яка іграшка захоплює дитину, але якщо ця іграшка самостійно рухається, видає звуки, світиться і все це за допомогою маленького пультика в руках – кращого подарунка і не придумати! Така іграшка надовго зацікавить дитину і змусить із задоволенням розумітися на тонкощах роботи гаджета.

Радіокеровані іграшки відрізняються розміром та функціоналом для різних вікових категорій. Чим старша дитина, тим більше можливостей має іграшка і тим більше інтересу викликає.

Такі іграшки позитивно впливають на логічне мислення дитини. Це проявляється у навичках об'їжджати перепони, вмінні виконувати складні маневри і передбачати, до чого приведе та чи інша дія. До того ж іграшка на радіокеруванні для дитини стане чудовою мотивацією більше часу проводити на вулиці та спілкуватися з однолітками, а не грати у комп'ютерні ігри.

У нашому інтернет-магазині ви знайдете найцікавіші радіокеровані іграшки за доступними цінами. Вибрати та купити їх ви зможете онлайн на нашому сайті Kidis.ua. Доставка здійснюється по всій Україні.

Читати повністю