Брязкальця: Вік - 1 рік

Фільтри 1
Сортування
Обрати
Спочатку популярні
Спочатку акційні
Спочатку дешеві
Спочатку дорогі
За оцінкою
Спочатку велика знижка
71 товар(ів)

Брязкальця для новонароджених - перша забава вашого малюка

Брязкальце - найперша іграшка вашої дитини. Вона вчить малюка сприймати нову інформацію на слух, візуально. Брязкальця для новонароджених стимулюють психоемоційний і загальний фізичний розвиток малюка. Наприклад, це чудовий тренажер для моторики ручок, координації очі-руки. Тому варто із серйозністю поставитися до вибору, щоб підібрати правильний аксесуар. Обов'язково перевіряйте якість та безпеку матеріалу, з якого виготовлено брязкальце, адже вона стикатиметься з ніжною шкірою вашої дитини.

Брязкальця як перші іграшки для новонароджених

Головна вимога абсолютно до будь-яких дитячих іграшок – це безпека. Особливо це стосується тих аксесуарів, з якими матимуть справу найменші. Тому дитячі брязкальця не повинні мати гострих елементів або деталей, які можна відірвати. Ідеальна іграшка – без неприємного запаху та добре очищається від забруднень.

Виробники найчастіше для брязкальця обирають пластик - він надійний і гігієнічний, простий у догляді. Деякі деталі таких іграшок часто роблять із силікону. Цей матеріал теж не має смаку та запаху, а також стійкий до дії високих температур. Адже брязкальця необхідно регулярно дезінфікувати в гарячій воді, щоб на них не накопичувалися мікроби.

Різновиди брязкальця для дітей

Сучасний ринок іграшок пропонує різні брязкальця для дітей. Цей великий асортимент класифікують за:

  • способом кріплення;
  • формою;
  • матеріалом.

Які ж бувають дитячі брязкальця за способом кріплення? Відповідно до цієї характеристики виділяють такі види:

  • на присосці - можуть кріпитися до пеленального або обіднього столика, щоб дитина не скинула на підлогу свою іграшку під час важливих процедур;
  • браслети та шкарпетки - такі іграшки виконані часто з мордочками різних звірят, їх можна одягати на ручку або ніжку, щоб не загубилися;
  • без кріплення - округлої форми: неваляшки або з тримачами, призначені для рухливої гри та перенесення.

Якісні брязкальця для новонароджених можуть відрізнятися формою. Відповідно до цього критерію виділяють такі.

Зв'язки - це кільця, на яких розташовані різні елементи. Під час ковзання вони створюють шум.

Гантельки - тримачі, що мають з боків два яскраві елементи, у вигляді звірят, наприклад.

Геометричні - всілякі квадрати з намистинками на гранях, трикутники, циліндри, м'ячики з кульками всередині.

За матеріалом можуть бути такі моделі:

  • пластикові - яскравих кольорів, викликають у малюка підвищений інтерес, привертають погляд;
  • дерев'яні - екологічно чистий і натуральний матеріал, підійдуть для старших малюків;
  • силіконові — найчастіше це суміщені моделі з прорізувачами;
  • тканинні - виконані з велюру і бавовни з шаром, який шарудить, вирізняються невеликою вагою і підходять для найменших;
  • комбіновані - поєднують у собі і тверді, і м'які елементи, наприклад, м'який кролик або інший персонаж із тримачем із пластикового кільця з кульками всередині.

Сучасні виробники пропонують велику різноманітність брязкалець. Ви обов'язково зможете підібрати ідеальну першу іграшку для вашої дитини.

Як вибрати брязкальце

Будь-яка річ, з якою стикається немовля, має бути безпечною, а брязкальце — особливо. Обираючи аксесуар для свого малюка, зверніть увагу на:

  • запах;
  • колір;
  • вагу;
  • цілісність конструкції;
  • надійність продавця.

Хочете купити брязкальце для новонароджених і бути впевненими в його якості та безпеці? У такому разі до ваших послуг є інтернет-магазин Kidis. Тут зібрано великий асортимент безпечних брязкалець із сертифікатами якості авторитетних брендів: Baby Einstein, Chicco, Hape, Infantino та інших. Серед різних видів і забарвлень ви обов'язково підберете ідеальний для вас варіант. Зручний формат онлайн-замовлення без зайвих дзвінків дозволить купити іграшку не виходячи з дому з доставкою, яка вам підходить.

Читати повністю