Підгузки: Вік - Від 6 місяців до 1 року

Фільтри 1
Сортування
Обрати
Спочатку популярні
Спочатку дешеві
Спочатку дорогі
13 товар(ів)

Підгузки та серветки – допомога молодим батькам щохвилини!

Підгузки - це спеціальні гігієнічні трусики, що вбирають велику кількість вологи. Завдяки цьому малюк залишатиметься сухим навіть після відвідин туалету. Підгузки стануть у нагоді від народження і до моменту привчання дитини до туалету. Саме тому їх використовують як удома, так і для прогулянок на вулиці.

Підгузки мають форму трусиків, найчастіше із зручними застібками на боках у вигляді липучок. Зроблені вони із спеціального нетканинного матеріалу із внутрішнім шаром, який добре вбирає вологу. Можуть бути одноразовими, багаторазовими (екологічніші, проте вимагають прання після кожного використання), а також існують підгузки для плавання (підходять для використання в басейні).

Гігієнічні серветки – це практичний засіб, який зручно використовувати як удома, так і на вулиці або у подорожі. Серветки можуть бути сухими та вологими, але виконувати одну й ту саму функцію – очищення від бруду та пилу.

Необхідно особливо ретельно підходити до вибору серветок для малюків, адже шкіра дитини чутлива і може бути схильна до алергії.

Вибрати та купити гігієнічні підгузки та серветки ви можете у нашому інтернет-магазині Kidis.ua. Бронюйте онлайн із швидкою доставкою по всій Україні.

Читати повністю