Набори для фокусів та квести: Вік - 10 років

Фільтри 1
Сортування
Обрати
Спочатку популярні
Спочатку акційні
Спочатку новинки
Спочатку дешеві
Спочатку дорогі
За оцінкою
Спочатку велика знижка
54 товар(ів)

Набори для фокусів – магічний світ дитини

Що сховане в дитячих наборах для трюків?

Там чимало цікавого – інвентар юного фокусника, інструкції у вигляді текстів із картинками або відеоролика за посиланнями.

Набори для фокусів для дітей мають певний рівень складності з урахуванням віку. Купити готові набори фокусів дитині на день народження, новий рік чи Різдво ви можете в інтернет-магазині Kidis.ua.

Які бувають набори для фокусів?

Коробка може містить всього один предмет для показу кількох простих трюків. Існують великі комплекти, у котрих є до 20 фокусів. Такі виготовляє 4M: кожен набір для фокусів заснований на конкретній темі (фізика, математика) і знайомить дитину з магією науки.

Набори для фокусів для дітей робить український бренд Magic Five. Є, наприклад, карти для фокусів, чарівна паличка, магічний мішок, секретний браслет.

Набори фокусника Magic Five засновані на класичних трюках зі зникнення чи появі предметів, читанні думок тощо. Дозволяють повторити фокуси відомих ілюзіоністів у домашніх умовах і здивувати друзів.

Особливість наборів M5 у відеонавчанні за QR-кодами, із детальним поясненням і демонстрацією трюків від творців цих наборів. Це гарантує, що дитина швидко відтворить фокус і згодом зможе підвищувати майстерність, вигадувати свої фокуси.

Карти для фокусів – це окремий тип трюків на основі маніпуляцій із гральними картами. Із ними можна переміщувати вибрану карту глядача, демонструвати мистецтво розкладки карт (кардістрі) тощо.

Чим корисні набори для фокусів для дітей?

Вони розвивають у дівчаток і хлопчиків впевненість у собі, комунікабельність, вміння вчитися і вирішувати задачі, допитливість, спритність рук, логічне й просторове мислення. А ці навички неабияк важливі в дитинстві й неодмінно знадобляться дорослому.

Купити набір для маленького фокусника в Україні ви можете на сайті Kidis.ua. У нас добірний асортимент, є самовивіз і доставка по Києву та Україні.

Читати повністю