Машинки та техніка: Вік - 18+ років

Фільтри 1
Сортування
Обрати
Спочатку популярні
Спочатку дешеві
Спочатку дорогі
За оцінкою
49 товар(ів)

Дитячі іграшкові машинки – це маленькі транспортні засоби чи техніка для сюжетно-рольових ігор. Такі іграшки найбільше цікавлять хлопчиків, але є низка моделей, яким зрадіють і дівчатка.

Крім задоволення від гри, дитяча машинка сприяє розвитку в дитини моторики рук, уяви, логічного мислення, координації очы-руки і не лише. Також іграшка допомагає зрозуміти, як влаштований автомобіль і як він рухається. На відміну від звичайних статичних іграшок, машинка призначена для активної діяльності дитини, тому батькам варто підготуватися до того, що малюк тестуватиме її на різних поверхнях. Щоб гонки були захопливішими, можна придбати автотреки та гаражі.

Типи машинок для дітей

Ви можете замовити машинку в інтернет-магазині Кідіс, обравши з безлічі варіантів. До вашої уваги – найпоширеніші.

  • Механічні. Це прості машинки, які рухають руками. Вирізняються різноманітністю конструкцій та цін. Машинка, виконана з міцного дерева, як у дитинстві наших дідусів і бабусь, напевно дістанеться молодшим братикам. До того ж це екологічний продукт, який не забруднює довкілля.
  • Інерційні. Це машинки складніші, адже вони рухаються за рахунок інерційного механізму на основі пружини. Щоб іграшка поїхала вперед, її треба «завести» - відтягнути назад і відпустити.
  • Радіокеровані. Це машинки з пультом управління, які працюють на акумуляторах або змінних батарейках. У порівнянні з інерційними їдуть такі моделі довше - поки не розрядяться елементи живлення. Додатково в цих машинках вбудовують сигналізацію, фари, що світяться, та інші ефекти. Такому подарунку зрадіють діти будь-якого віку і навіть підлітки.
  • Перевертиші. Підвид керованих моделей із пультом. Ці іграшки автомобілі, натикаючись на будь-яку перешкоду, не падають, як безпорадний жук, а одразу перевертаються і продовжують рух.
  • Колекційні. Це копії відомих марок автомобілів, пропорційно зменшених у масштабі. Найчастіше зроблені якісно та мають високий ступінь деталізації. Колекційні моделі машинок сподобаються як школярам, так і дорослим колекціонерам.
  • Машинки для малюків. Це іграшкові машинки, призначені для віку від 1 року і старше. Великі, яскраві, закруглені, з великими очима та колесами, підсвічуванням та смішними звуками – такі машинки просто ваблять дітей до 4 років. Виготовляю їх із міцного пластику, м'якої гуми і навіть текстилю.
  • Іграшкова спецтехніка. Це різні будівельні машини: самоскиди, крани, вантажівки, катки, бульдозери, екскаватори; спецтранспорт: поліцейські та пожежні машини, швидка допомога. Сюди можна віднести автобуси, фури, аварійні машини, сільгосптехніку – комбайни, сівалки, молотарки, трактори. У хлопчиків іграшкова техніка має особливий успіх. Що вже говорити про поїзди та літаки на колесах і фантастичні машинки!
  • Автотреки із машинками. Це неймовірна розвага - адже запускати машинки по звивистих доріжках так весело! Автотреки бувають із подвійними петлями, з кількома рівнями, із трубок, із вертолітними майданчиками, заправками, паркінгами. Захоплива гра на півдня гарантована!
  • Машинки із мультиків. Звичайно ж, це улюблені всіма дітьми: Спалах і чудо-машинки, Щенячий патруль, Свинка Пеппа, Черепашки-ніндзя, T-Racers. У мультфільмах на машинах не лише їздять герої, а й вони самі можуть виступати окремими персонажами. Такі машинки з фігурками особливо популярні серед дошкільнят.

Де можна купити машинку вигідно?

Інтернет-магазин Кідіс пропонує своїм відвідувачам замовити машинку за смаком та віком дитини та порадувати її безпрограшним презентом. Причини, через які купити машинку для дитини в магазині Кідіс - хороша ідея.

  • Шукаєте найкращі машинки для дитини? У Кідіс на вас чекає величезний вибір радіокерованих моделей, автотреків, машинок на акумуляторі, інерційних. Лише якісні бренди та безпечні матеріали для маленьких автолюбителів. Тут ви знайдете машинки світових виробників. Наприклад, Hot Weels, Battat, BB Junior, Chuggington, Paw Patrol, Hape, LENA, John Deere Kids. Порадуйте свого малюка крутими машинками!
  • Хочете здивувати дитину незвичайною машинкою? У Кідісі представлений широкий асортимент моделей, які непросто знайти в інших магазинах. Ми відбираємо провідні бренди дитячих товарів, щоб запропонувати вам лише найкраще. Регулярні акції завжди є актуальними на сайті.
  • Бажаєте замовити машину без проблем? Доставляємо по Україні перевізниками Нова пошта та Укрпошта з відправкою того ж дня. По Києву привеземо протягом трьох годин. Вкладемо листівку з побажаннями. Замовлення від 2 тис. грн приїде до вас безкоштовно.
Читати повністю