Лабіринти: Вікова група - Від 1 до 3 років

Фільтри 1
Сортування
Обрати
Спочатку популярні
Спочатку акційні
Спочатку дешеві
Спочатку дорогі
За оцінкою
Спочатку велика знижка
23 товар(ів)

Лабіринти для дітей

Їх можна використовувати з півроку життя малюка. За допомогою такої іграшки діти вчаться пізнавати навколишній світ. Яскраві елементи, вдало підібрані кольори та тематичне оформлення привертають погляд ф захоплюють дитину тривалою грою. Іграшки-лабіринти для пальчиків рук підходять для дітей віком від 6 до 36 місяців. Велика різноманітність моделей дозволить підібрати товар, який буде відповідати віку вашої дитини.

Лабіринти для найменших будуть захоплювати малюка, і тим самим давати трохи часу батькам для відпочинку або виконання домашніх справ. Розважаючись, малюк розвиває дрібну моторику пальців рук і гнучкість кистей. Тому така іграшка має бути в кожної дитини.

Лабіринти для дітей у Kidis

Інтернет-магазин іграшок і товарів для дітей Кідіс пропонує покупцям великий асортимент лабіринтів для дітей різного віку. Для швидкого та зручного пошуку відповідної моделі, ви можете сортувати іграшки за брендом, віковим діапазоном та ціною.

На сайті Кідіс ви зустрінете цікаві, якісні та корисні лабіринти для дітей.

  • Пальчиковий лабіринт Viga Toys Корівка.
  • Магнітний лабіринт Hape Джунглі.
  • Дерев'яний лабіринт Viga Toys Міні.
  • Магнітний лабіринт Hape Жучки.
  • Пальчиковий лабіринт Janod Жабеня тропік.
  • Магнітний лабіринт Janod Океан.

Багата різноманітність товарів дозволить підібрати потрібну гру, яка візуально приваблювати дитину, і їй буде цікаво з нею взаємодіяти. Ви можете орієнтуватися не тільки на вік, а й на індивідуальні вподобання вашого малюка - улюблених персонажів, звірят, колір.

Кожна іграшка має детальний опис і характеристики, вони виконані з якісних і безпечних матеріалів – можна не переживати за здоров'я вашого малюка. Зручний інтерфейс інтернет-магазину зробить шопінг цікавим і простим.

Дерев'яні лабіринти для дітей

Логічні лабіринти для дітей – це одні з перших корисних іграшок для вашої дитини. Вони спрямовані на розвиток сенсорних відчуттів і моторики ручок. Лабіринти також добре тренують координацію очі-руки вашого малюка. Основа буває круглою, квадратною, трикутною і навіть такою, що гойдається. На ній закріплені металеві прутики з різними видами рухомих деталей – намистинами чи фігурками.

Мета такої гри полягає в тому, щоб переміщати елементи вздовж звивистих напрямних. Сучасні виробники пропонують різні варіанти такого виду іграшок. Вони класифікуються в такий спосіб.

  • Пальчикові лабіринти. Призначені для найменших дітей. Вікова категорія – від 6 місяців та максимум до 1,5 року. Такі лабіринти зазвичай виготовляють із дерева та металевого вигнутого дроту, на який одягнені барвисті намистини або кульки, квіточки, метелики, фігурки. Ці елементи дитині необхідно водити по звивистих гладких доріжках. Таким чином малюк буде розвивати кисті рук і дотик. Детальки, як правило, також дерев'яні.
  • Магнітні лабіринти. Вони мають плоску основу з виїмками-доріжками, в яких катаються магнітні кульки. Уся конструкція накрита міцним прозорим екраном. Малюкові потрібно проводити кульки по лабіринтних шляхах за допомогою стилус-магніту. Паличка завжди прикріплена до основи гри і не губиться. Такі магнітні лабіринти призначені для хлопчиків і дівчаток від 1 року та старших. Залежно від складності та розміру іграшка може бути цікавою дітям до 2 або 4 років. Добре розвиває логічне мислення і, звичайно ж, ручки.

В інтернет-магазині Kidis ви знайдете різні варіанти. Обирайте кольоровий лабіринт для дітей будь-якої тематики, яка буде цікава вашому малюку.

Серед головних переваг таких іграшок можна виділити:

  • тренування дрібної та великої моторики рук;
  • великий асортимент кольорів і тематик;
  • концентрація уваги дитини на досягненні мети;
  • тактильний розвиток;
  • швидке вивчення кольорів і форм;

Безпечні іграшки із закріпленими деталями підійдуть для гри вдома, на прогулянці та навіть у дорозі. Захопливий процес переміщення елементів буде цікавим для дітей від шести місяців і старших. Головне — правильно підібрати складність конструкції, щоб іграшка відповідала здібностям і темпу розвитку конкретної дитини.

Читати повністю