Килими: Вікова група - Від 3 років до 5 років

Фільтри 1
Сортування
Обрати
Спочатку популярні
Спочатку акційні
Спочатку дешеві
Спочатку дорогі
Спочатку велика знижка
2 товар(ів)

Ігровий килимок – це спеціальна зона для малюка, де він розвиватиме свою координацію, колірне, слухове, тактильне сприйняття, дрібну моторику.

Такі розвиваючі килимки підійдуть для дітей від 2 місяців і старше. Виготовлені вони з м'якого матеріалу, найчастіше текстилю, щоб на ньому було комфортно сидіти, лежати, повзати, а також безпечно вивчати навколишній світ.

Ігрові килимки різняться залежно від віку дитини та функцій, які вони виконують.

  1. Класичний килимок – це невеликий матрац із наповнювачем, який може бути будь-якої форми. До нього кріпляться різні брязкальця, іграшки, які шелестять чи рухаються.
  2. Килимок із дугами. Такий варіант схожий на класичний, але має спеціальні дуги, на які кріпляться іграшки та інші декоративні елементи. Зазвичай вони знімні та легко замінюються.
  3. Килимок-пазл. Він складається з кількох елементів-пазлів, які можна зібрати в одне полотно різного виду, залежно від гри. Зазвичай такий варіант виготовляється з ПВХ.

Такий ігровий килимок ідеально підійде як для дому, так і подорожей. У поїздках та у гостях не виникатиме питання, куди покласти дитину і чим її захопити. Килимок складається, займає мінімум місця, зручний при транспортуванні та зберіганні. Також за таким ігровим килимком легко доглядати - підійде прання за невисоких температур.

Будь-які варіанти ігрових килимків ви можете обрати та купити у нашому інтернет-магазині Kidis.ua. Доставка безкоштовна для замовлень від 2000 грн.

Читати повністю