Конструктори на присосках

Фільтри 1
Сортування
Обрати
Спочатку популярні
Спочатку дешеві
Спочатку дорогі
За оцінкою
2 товар(ів)

Конструктор – не лише інтерес, а й користь

Конструктор – це дитяче щастя, яке порадує дитину та розвине в ній чимало корисних навичок. Обов'язково варто купити конструктор для дітей, якщо ви займаєтеся всебічним розвитком дитини і дбаєте про його дозвілля.

Що розвиває конструктор?

Якщо ви вирішите замовити конструктор в інтернет-магазині Кідіс, він допоможе в розвитку багатьох важливих здібностей дитини будь-якого віку. Опишемо основні.

  1. Заняття з геометричними фігурками на постійній основі сприяють зміцненню рук. Будуючи мости та тунелі, складаючи будиночки та створюючи ландшафти, дитина вчиться якнайкраще контролювати свої рухи. Згодом елементи складаються в єдине ціле швидше.
  2. Ігри з розвивальними конструкторами занурюють дитину в перші для неї уроки фізики, наприклад, формують уявлення про силу тяжіння та рівновагу. Використовуючи логічне мислення, дитина намагається будувати вежі та інші споруди максимально стійкими.
  3. Складаючи конструктор за схемою, дитина поперемінно переключається з деталей на інструкцію. Це корисно для посидючості, просторового мислення та самоконтролю. А якщо дитина складає конструктор самостійно, це чудово відбивається на її творчих навичках – адже вона задіює образне мислення та фантазію.
  4. Яскравий конструктор допомагає малюкові навчитися розрізняти кольори.
  5. І, звичайно ж, під час конструювання, дитина розвиває дрібну моторику, яка знадобиться їй у школі та в житті.

Які бувають дитячі конструктори?

Магазин Кідіс обрав для своїх покупців найкращі набори для конструювання світових брендів, які захоплять дітей на довгі години розвивальних ігор. Каталог дитячих конструкторів на сайті Kidis містить такі типи конструкторів.

  • Блокові. Найпоширеніші конструктори з прямокутних або квадратних кубиків із різнокольорового пластику з виступами з одного боку та виїмкою з іншого. За рахунок такої форми ці блоки надійно з'єднуються – з них можна побудувати практично все, що завгодно.
  • Магнітні. Це ігри із деталями без кріплень. Елементи поєднуються завдяки магнетизму. Така особливість дозволяє створювати різноманітні форми. Граючи з конструктором, дитина додатково дізнається про властивості магнітів. Розраховані ці набори на дітей старшого дошкільного та молодшого шкільного віку.
  • Болтові. Складаються з деталей із пластику, дерева, металу: планки з отворами з'єднуються болтами та гайками.
  • Електронні. Юним дослідникам такі конструктори точно припадуть до смаку. За їхньою допомогою діти знайомляться з тим, як влаштовані ті чи інші прилади, вчаться складати електричні ланцюги тощо. Часто без допомоги дорослих із такими іграшками дітям впоратися нелегко, але в такому разі – це привід зайнятися наукою разом або віддати дитину на спеціальний гурток.
  • Динамічні. Це конструктори-лабіринти або гірки для кульок (Marble Run), набори для створення доміно ефектів та інші. Головна їхня відмінність – рухливі деталі будівель.
  • Автоконструктори. Це різні моделі машин, техніки, що складаються з деталей. Комплекти різної складності, зокрема для великих інженерів.
  • Контурні. Складаються з довгих паличок і з'єднувачів. У складеному вигляді – це контурні макети, наприклад ракети, крана або м'ячика.
  • LEGO. Набори від данської компанії пропонують вражаючий вибір колекцій - понад 40 серій для людей від 1 до 99 років із різною кількістю елементів.
  • М'які. Це креативні конструктори для найменших. Такі недорогі конструктори для дітей зазвичай виготовлені з м'якого пластику або текстилю. Поєднуються великі елементи, наприклад, липучками, магнітами, присосками. Дитина отримає об'ємну фігурку тварини, машинку, поїзд і не тільки. Ці набори розвивають тактильні відчуття, сенсорне сприйняття та зорово-моторну координацію.

Переваги конструкторів

Дитячі конструктори – це не просто іграшки, а справжні інструменти для розвитку.

  • Складання веж, замків, космічних кораблів, транспорту чудово тренує інтелект, уяву та уважність.
  • Гра з конструктором навчає дітей вирішувати завдання, планувати свої дії, працювати в команді та досягати поставленої мети.
  • Конструктори – це універсальний подарунок, який підійде для хлопчиків і дівчаток.

Як правильно підібрати дитячий конструктор

0-1 рік. У цьому періоді актуальні великі, м'які та приємні на дотик деталі. Кольорові кубики стануть гарним знайомством зі світом конструкторів. Ближче до року можна подарувати набір із дерев'яних чи пластикових блоків.

1-3 роки. Діти активно пізнають світ, і їм сподобаються підлогові конструктори, з 1,5 років – великі блоки, а в 2 років можна вже дарувати розширені набори. Близько 3 років малюки готові до блокових і магнітних деталей.

3-6 років. Трирічні діти із задоволенням будуватимуть вежі та навіть міста з блочного конструктора. У 5 років їм вже цікаві болтові чи металеві набори.

6+. Діти вже можуть годинами майструвати з дрібних дерев'яних, металевих, магнітних чи електронних деталей. Теми наборів: від захопливих моделей Lego Technic до збірної сигналізації або радіо.

Щоб покупка пройшла вдало дотримуйтесь вікових рекомендацій, вказаних на упаковці, враховуйте захоплення дитини, не перевантажуйте її завданнями.

Чому варто купити конструктор у Кідіс?

  • Широкий асортимент. У нас представлені конструктори для дітей різного віку, від малюків до підлітків та їхніх батьків.
  • Відомі торгові марки. У нашому магазині є набори від популярних виробників, таких як LEGO, Mega Bloks, Magplayer, PolyM, Gigo, GraviTrax, Guidecraft, Hape, 4M, Battat, Clementoni.
  • Доступні ціни. Лише вигідні ціни на конструктори для відвідувачів сайту Kidis.
  • Зручна доставка. Замовити конструктор із доставкою по Україні онлайн – комфортно.
  • Якісні товари. Ми дбаємо про своїх покупців, тому продаємо лише високоякісні товари, які відповідають сучасним стандартам безпеки.

Якщо вас цікавлять доступні ціни на конструктори в Україні, обирайте інтернет-магазин Кідіс. Тут ви знайдете величезний асортимент наборів для сім'ї – лише найкращі та безпечні конструктори від перевірених брендів.

Читати повністю