Інтерактивні іграшки:

Фільтри 1
Сортування
Обрати
Спочатку популярні
Спочатку акційні
Спочатку новинки
Спочатку дешеві
Спочатку дорогі
За оцінкою
Спочатку велика знижка
74 товар(ів)

Що таке інтерактивна іграшка?

Сьогодні багато батьків вважають своїм обов'язком купити дитячі інтерактивні іграшки своєму малюкові. Але що таке? – Це іграшки, які взаємодіють із дитиною, можуть реагувати на рухи чи голос, «уміють спілкуватися» тощо. З ними дитина навчається, розвиває корисні навички, весело проводить час. Відмінними рисами таких іграшок вважається музика або звуки, яскравий колір, сучасні технології, авторські рішення і не тільки.

Інтерактивна іграшка: вікові рамки

Перша інтерактивна іграшка для малюків може з'явитися вже у піврічному віці дитини. Це спеціальні розважальні та розвиваючі іграшки, на яких є тактильні елементи, кнопки, лампочки та багато іншого. Такі іграшки відповідають за розвиток дрібної моторики та інших якостей. А для взаємодії з технологічними іграшками ідеальний старший дошкільний вік, коли дитина вже зможе оцінити всілякі функції.

Які бувають?

Якщо ви хочете замовити розвиваючі інтерактивні іграшки, на сайті інтернет-магазину «Кідіс» ви знайдете іграшки з таких категорій:

  1. Тварини. Це всілякі «вихованці», які можуть поводитися практично точнісінько як справжні звірятка. Малята з радістю доглядають таких «друзів», годують їх, займаються ними і т.д. Головна мета плюшевих чи пластикових вихованців – розвинути у дитині почуття відповідальності. Це можуть бути як маленькі брелоки для рюкзака, так і великі собачки-котики.
  2. Оповідачі. Це навчальні іграшки, які допомагають дитині освоїти абетку, рахунок, вивчити пісню чи вірш, познайомитися з іноземною мовою. Такі іграшки можуть розповідати казки та навіть грати з малюком у квіз.
  3. Ляльки. Дуже популярна іграшка серед дівчаток. Це ляльки, яких можна купати, годувати, укладати спати тощо. Сучасні моделі можуть бути навіть на керуванні зі смартфона і можуть бути корисними тим, що роблять з дитиною ранкову зарядку або навчають основ правильного харчування.
  4. Комп'ютери, планшети, плакати, іграшкові телефони. Дуже схожі на оригінал, але у яскравому дитячому виконанні. Найчастіше використовуються у навчанні.
  5. Роботи. Це варіант для найстарших дошкільнят. Такі іграшки здатні спілкуватися, робити трюки та багато іншого. Управління – голосове, з пульта чи мобільного додатка.

Якщо вас цікавить доступна ціна на інтерактивні іграшки для дітей, вибирайте відповідну модель в інтернет-магазині «Кідіс».

Читати повністю