Іграшки-каталки: Вік - 2 роки

Фільтри 1
Сортування
Обрати
Спочатку популярні
Спочатку акційні
Спочатку дешеві
Спочатку дорогі
За оцінкою
Спочатку велика знижка
45 товар(ів)

Каталка для дітей

Іноді діти, які недавно навчилися стояти на двох ногах, обережні, бояться застосовувати свою навичку прямоходіння. Якщо ви хочете, щоб малюк якнайшвидше почав крокувати повною мірою впевнено і твердо, придбайте іграшку-каталку. Вона не лише подарує йому чимало позитивних емоцій, а й допоможе швидко вдосконалити координацію рухів.

Види каталок

Основна частина конструкції такого виробу – корпус на роликах, що імітує транспортний засіб, вигаданого персонажа чи тварину. Одні моделі необхідно тягнути за собою за мотузку, інші потрібно штовхати вперед приєднаною паличкою з ручкою. Безпосередньо під час руху каталка для дітей ніби оживає: починають рухатися окремі деталі, чути різні звуки, на деяких іграшках-каталках навіть блимають вогники, якщо це передбачив виробник.

Усі іграшкові каталки можна поділити на такі види:

  1. Паличні. Рукоятка з'єднана з корпусом довгою паличкою, завдяки чому малюк може штовхати іграшку вперед. Це додаткова опора для дитини. Так дитина вчиться тримати рівновагу. Каталка на паличці особливо цікава, якщо дизайн її корпусу виконаний у вигляді будь-якої тварини: адже в цьому випадку можна уявити, що вигулюєш домашнього вихованця.
  2. Каталки на мотузці. Такі моделі призначені для того, щоб тягнути їх за собою на шнурі.
  3. Візки. У корпусі передбачено невеликий багажник, де можна перевозити кубики чи інші іграшки.

Будь-які види каталок можуть бути оснащені електронікою та механізмами, що забезпечують рух деталей. І це робить іграшки ще більш цікавими. Уявіть, наскільки охочіше малюк буде грати з каталкою, якщо вона виконана, наприклад, у вигляді собачки, і під час руху хитає головою, виляє хвостом, блимає лампочками і радісно гавкає!

В інтернет-магазині Kidis ви зустрінете такі цікаві моделі:

  • дерев'яна каталка Viga Toys Собачка з шестернями;
  • іграшка-каталка Toomies з кульками;
  • дерев'яна каталка Hape Песик;
  • іграшка-каталка Toomies Качечки зі звуком.

Зручні фільтри в розділі на сайті дозволяють відсортувати моделі за брендом, віком та ціною. Ви зможете прискорити пошук відповідної іграшки для свого малюка чи на подарунок.

Для кого підходить іграшка-каталка?

Купувати такі вироби має сенс у тому випадку, якщо вашій дитині не менше 9 місяців, але не більше 3 років. Зовсім немовля, що навіть не намагається вставати, не зможе грати з каталками, а старші дітки досить швидко втрачають інтерес до подібних розваг.

Візки-каталки чудово підходять дітям різного віку, навіть тим, хто ще не навчився як слід ходити. Дитяча каталка з ручкою – гарний подарунок тим, хто досяг півторарічного віку. А для тих, хто пересувається на ніжках впевнено та твердо, оптимальний варіант – каталка для дітей із мотузкою.

Якщо дитина не бажає вставати на ніжки і більше любить повзати – замовляйте каталку, не замислюючись. Адже вона може допомогти в питанні розвитку фізичної форми та активного дорослішання. Якщо ж дитина любить багато ходити і бігати - іграшка-каталка також буде гарним варіантом, щоб гармонізувати спритного малюка.

Не забувайте, що одна з найважливіших якостей іграшок – відповідність стандартам безпеки. Купуйте товари для дітей тільки в магазинах з гарною репутацією. Інтернет-магазин Кідіс пропонує перевірені часом та авторитетні серед батьків бренди, такі як Fisher-Price, Goki, Hape, Viga Toys.

Якщо вам потрібна іграшка-каталка, яка буде красивою, міцною, довговічною, абсолютно нешкідливою та винятково корисною, то сміливо оформлюйте замовлення в магазині Kidis.

Читати повністю