Іграшкова зброя: Вік - 16 років

Фільтри 1
Сортування
Обрати
Спочатку популярні
Спочатку акційні
Спочатку новинки
Спочатку дешеві
Спочатку дорогі
За оцінкою
Спочатку велика знижка
90 товар(ів)

Дитяча іграшкова зброя – гра для маленьких розбійників!

Ця категорія іграшок відрізняється від інших неймовірною правдоподібністю та схожістю зі справжньою зброєю.

Іграшкова зброя розвиває зір, влучність та дрібну моторику рук. Також є й інша важлива освітня функція. Ігри з такими предметами допомагають розвинути фантазію вашого малюка, поки він грає в сюжетно-рольові ігри разом зі своїми друзями! З луком і стрілами – ваше маля стане справжнім індіанцем, з бластером у руках – перенесеться у світ комп'ютерних ігор, а з водним пістолетом зможе веселитися в басейні або на літньому лужку.

Незважаючи на твердження, що така продукція підходить виключно для хлопчиків – немає причин відмовити вашій доньці у покупці такої іграшки! Адже різновидів зброї неймовірна безліч! Кожна дитина в цій категорії зможе знайти іграшку до душі.

Іграшкова зброя спеціально створена з максимальною безпекою у використанні. Всі боєприпаси виготовлені з м'якої гуми або поролону і не зможуть завдати шкоди дитині. Але це не скасовує контролю гри з боку батьків.

Класифікація дитячої іграшкової зброї дуже велика, і все ж таки можна виділити деякі групи.

  • Пістолети;
  • Бластери;
  • Мечі та шпаги;
  • Арбалети;
  • Рогатки;
  • Луки;
  • Водна зброя.

Для вибору ідеальної іграшки спочатку рекомендуємо відштовхуватися від віку вашої дитини. Для малюків вибирайте прості іграшки, які імітують стрілянину за допомогою різних ефектів. Вони прості у використанні, яскраві і тому обов'язково приведуть дитину у захват! Для старших діток варто вибрати іграшку більше схожу на справжню зброю або з цікавими функціями.

У нашому інтернет-магазині представлені різні види іграшкової зброї від бластерів до лука та стріл. Придбати іграшку та отримати її зі швидкою доставкою по всій Україні ви можете зробивши замовлення на нашому сайті Kidis.ua.

Читати повністю