Дитячі стільці: Вікова група - Від 1 до 3 років

Фільтри 1
Сортування
Обрати
Спочатку популярні
Спочатку акційні
Спочатку дешеві
Спочатку дорогі
Спочатку велика знижка
2 товар(ів)

Зробити життя дитини комфортніше допоможуть різні предмети інтер'єру, у тому числі дитячі стільці.

Зазвичай стільчики купують у парі з окремим столом, за яким дитина зможе комфортно сидіти та займатися саморозвитком: малювати, ліпити, складати, вчитися тощо.

Власне комфортне місце для занять допоможе дитині виробити посидючість та сприятиме розвитку творчого потенціалу.

Стільчики, як і всі дитячі меблі мають свою класифікацію:

  1. Табуретка. Є найбільш універсальним видом, її можна використовувати як у спальні, так і у ванній кімнаті. Якщо дитина боїться води, за допомогою табуретки здійснюється процес звикання, коли малюк сидить та його поливають із душу.
  2. Дитячі крісла. Є м'яким і комфортним великим стільцем для відпочинку або читання. Може розкладатися у невелике ліжко.
  3. Дитячий стільчик для сидіння за столом. Обов'язковим елементом буде спинка стільця для правильного анатомічного становища дитини. Вибирається за зростом дитини так, щоб було комфортно сидіти за столом і займатися навчанням чи творчістю.
  4. Дитячий стільчик-балансир. Складається із закругленої бази, завдяки якій можна крутитися, розгойдуватися, повертатися та тренувати ніжки.

Придбати дитячі стільці ви можете у нашому інтернет-магазині Kidis.ua з безкоштовною доставкою по всій території України.

Читати повністю