Декоративна косметика:

Фільтри 1
Сортування
Обрати
Спочатку популярні
Спочатку акційні
Спочатку дешеві
Спочатку дорогі
Спочатку велика знижка
126 товар(ів)

Дитячі набори косметики – ідеальний подарунок для кожної дівчинки!

З раннього дитинства дівчаткам подобається бути схожою на маму: вони переймають стиль одягу, зачіску, хочуть фарбувати нігті та, звичайно, користуватися косметикою!

Щоб цей процес був безпечним для дитини, бренди вигадали спеціальну косметику для дітей. Вона створена з натуральних інгредієнтів, щоб не нашкодити дитині та не викликати алергію. Вибирайте косметику з вітамінами групи А, В, С та Е, так вона буде ще й корисною.

У наш час у дитячих наборах косметики представлені різні види: помади, бальзами, блиски для губ, тіні для повік, рум'яна, туш для вій, підводка для очей, лаки для нігтів, спреї-блискітки для тіла і багато іншого.

Будь-яку косметику вибирайте, відштовхуючись від віку вашої дитини: від 3 до 5 років достатньо бальзаму для губ та дитячого лаку для нігтів. Чим старше стає ваше маля, тим цікавіше їй буде з більш дорослими видами косметики: підберіть тіні для повік, туш для вій і мерехтливий спрей для тіла.

У нашому інтернет-магазині Kidis.ua ви можете обрати та купити як набори косметики повністю, так і різні предмети окремо. Оформити замовлення ви можете онлайн зі швидкою доставкою по Києву та іншим містам України.

Читати повністю