• Блог
  • Унікальні розвивальні іграшки Guidecraft: преміум-якість для STEM

Унікальні розвивальні іграшки Guidecraft: преміум-якість для STEM

Чому іграшки Guidecraft є винятком із правил?

Цьому бренду вдалося перевершити стандарти якості. Продукція Guidecraft сама стала еталоном та взірцем у світі унікальних розвиваючих іграшок.

Прагнення досконалості – головна цінність Guidecraft, на якій від самого початку була побудована репутація підприємства. У 1960-х американець Фред Фейн відкрив у штаті Нью-Йорк невелику майстерню з виготовлення дерев’яних іграшок. Фігурки у вигляді людей різних професій були призначені для використання з дитячими будівельними блоками, щоб стимулювати соціальний та емоційний розвиток. На той час це був прогресивний винахід, який став бестселером серед розвиваючих ігор.

Із року в рік маленька фабрика розширювалась, масштабувалась, доки не перетворилась на авторитетного розробника та виробника навчальних ігрових наборів. Сьогодні компанія Guidecraft – один із головних гравців ринку дитячих унікальних іграшок для розвитку, зокрема STEM-напрямку.

Місія Guidecraft – якомога раніше прищепити малюкам прагнення до пізнання світу, привчити їх до мислення та постійного навчання. Саме на це націлені всі іграшки Guidecraft: вони залучають дітей до цікавої гри та стають для них дієвими навчальними інструментами.

Більше ніж іграшки

Як довго діти можуть використовувати продукти Guidecraft? Малюк підростає, а його унікальна іграшка виглядає як нова, і не застаріває морально. Математичні принципи, які лежать в основі товарів Guidecraft, перевірені часом, і будуть актуальні навіть через кілька десятків років.

У багатьох іграшках бренду використовується принцип «дарів» Фрідріха Фребеля, німецького вченого й педагога XIX століття, засновника дитячих садків та методик дошкільного виховання. Він розробив і впровадив потужні принципи раннього розвитку, схожі на сучасну STEM. Придуманий ним дидактичний матеріал – вовняні м’ячики, цілісні й подрібнені на частини геометричні тіла, дерев’яні будівельні блоки, різноманітні кольорові фігури, мозаїки та шнурівки – має доведену ефективність і успішно використовується при виготовленні найпрогресивніших розвиваючих наборів.

Усі іграшки Guidecraft по-своєму унікальні. В основі кожної серії лежить конкретна освітня ідея та чіткі педагогічні цілі.

Серія BLOCK PLAY – розвиток інженерних навичок

Творче начало закладається в дитині рано. Зазвичай це відбувається, коли малюк намагається самостійно щось придумати, зібрати, побудувати.

Серія іграшок Block Play об’єднала різноманітні матеріали для юних будівельників: від невеликих наборів із мініатюрних блоків до масштабних дерев’яних комплектів із гігантськими будблоками.

Набір із міні-блоків «Маленька веселка». Удостоєний золотої нагороди виставки Oppenheim Toy Portfolio. Складається з 20 невеликих геометричних фігур (прямокутники, трикутники, кола, півкола) з дерев’яними рамами та напівпрозорими акриловими вставками різних кольорів. Іграшка покращує зорово-моторну координацію та математичні навики, сприяє запам’ятовуванню кольорів.

Серія NATURAL PLAY: природні форми та матеріали

У серії Natural Play майстерно втілена первісна любов дітей до різних маленьких “скарбів”: намистин, пір’їнок, камінців, гілок та, звичайно ж, природних будівельних матеріалів.

Набір блоків «Стоунхендж». Це комплект із 20 гладко відшліфованих нефарбованих дерев’яних блоків різних розмірів у вигляді неправильних багатогранників. Така іграшка знайомить дитину з натуральним матеріалом, надихає на створення оригінальних споруд природних форм.

Набір «Скарби в баночках». Складається з 8 акрилових банок різних кольорів із дерев’яними кришками та підставками. У них зручно зберігати та показувати друзям дрібні дитячі знахідки: шишки, листя, квіти, невеликі іграшки. Цікаво сортувати рослини для гербарію в баночки за кольорами, складати композиції у вигляді пірамід. Ігровий набір чудово розвиває спостережливість, мислення та уяву малюків від 3 років.

Серія MANIPULATIVES: вчимося бачити, чути, торкатися

У серії Manipulatives представлені кращі STEM-іграшки Guidecraft: сортери для розвитку, шнурівки у вигляді величезних геометричних фігур у рамах, різноманітні тактильні та звукові набори. Є незвичайні розвиваючі сортери у вигляді блоків із дерев’яними гвинтами та різьбою.

Сортер Guidecraft «Простір». Набір для когнітивного розвитку створений на основі «дарів» Фребеля – основних геометричних тіл, фігур і рамок, які зручно розміщувати на дошці-підставці з ручками. Гра дозволяє вивчати та порівнювати представлені предмети, досліджувати мірність простору. Матеріал – гладко відшліфована деревина.

Набір «Вагові циліндри». Пердставляє собою комплект із 12 дерев’яних циліндрів різної ваги з м'яким пластиком покриттям. Суть цієї гри в тому, щоб порівняти вагу предметів та знайти однакові. Унизу циліндрів є значки для самоперевірки.

Серія POWERCLIX: магія магнетизму

Серія конструкторів PowerClix створена на основі магнітів, які забезпечують просте та надійне з’єднання елементів. Це дозволяє створювати двовимірні та тривимірні креативні моделі. Деталі магнитного конструктора виготовлені з напівпрозорого ударостійкого пластику.

Конструктор Guidecraft PowerClix Solids. Розроблений для малюків від 3 років. Деталі мають 6 унікальних форм, що дозволяє дитині сконструювати практично будь-який об’єкт. При цьому зрозуміти на практиці роль маси та об’єму в моделюванні, отримати уявлення про стереометрію.

Конструктор Guidecraft PowerClix Organics. Призначений для дітей від 5 років. Відрізняється легкою системою з’єднання елементів та природною вигнутою формою деталей. Прототипом для їх створення були корали, рослини, комахи, а також скелети деяких тварин.

Взаємодія з таким конструктором розвиває просторове мислення, знайомить із поняттями симетрії та асиметрії.

Серія IO BLOCKS – конструктори без меж

Унікальна серія конструкторів IO Blocks для малюків від 3 років включає понад 12 видів різнокольорових заокруглених деталей з якісного м’якого пластику. Дає можливість дітям конструювати без обмежень – скільки дозволить уява: моделі транспорту, будівель, фігурки тварин та фантастичних істот. У Google Play та Apple Store доступний додаток із детальною інструкцією та прикладами споруд для натхнення.

Конструктор IO Blocks Транспорт. Дозволяє створити практично будь-які моделі транспортних засобів. У комплекті 2 фігурки чоловічків та 96 матових пластикових деталей різних форм (кабіни, колеса, бампери, крила), котрі міцно скріплюються і при цьому легко регулюються.

Конструктор IO Blocks Tabletop System. Призначений для навчання за методикою STEM, для створення чималої кількості двовимірних і тривимірних конструкцій. У комплекті 118 деталей конструктора, картки з прикладами конструкцій. З’єднання деталей рухливе.

SOCIAL EMOTIONAL TOYS – іграшки про людей у соціумі

Як навчитися жити в гармонії з найрізноманітнішими людьми, залишаючись самим собою? Відповідь на таке важливе питання можливо отримати вже з першими в житті іграми.

Набір «Дзеркала». Являє собою набір із 4 круглих дзеркал з трьома зручними, м’якими на дотик, ручками. Підходить для індивідуальних і групових занять. Ефект від такої іграшки більше очікуваного – дитина бачить своє обличчя в різному настрої, вчиться розпізнавати емоції. Такі дзеркала знадобляться на багатьох заняттях, зокрема логопедичних.

Підсумовуючи, варто зазначити: Guidecraft – це провідна марка дитячих іграшок для оснащення унікальної і цікавою дитячої кімнати будинку і в школах раннього розвитку. А акцент на іграшках для STEM перетворює навчання в розвагу.

Рекомендовані товари