• Блог
  • Розвиваємо уяву та креативність з наборами Disney STEAM від 4М

Розвиваємо уяву та креативність з наборами Disney STEAM від 4М

Не всі ігри та іграшки здатні зацікавити дитину надовго і залучити в процес гри. І ми, батьки, прагнемо вибрати цікаву, безпечну і корисну іграшку для маленьких дослідників.

Серія дитячих ігрових наборів Disney від 4М вирішують цю задачу, керуючись чотирма принципами – надихати, розвиваючи креативність і уяву, роблячи гру веселим проведенням часу.

Як же їм це вдається? Діти вважають за краще наслідувати дорослих, вибираючи розваги з можливістю створювати, конструювати і радіти перемогам. Компанія 4М створює інтелектуальні, науково-популярні іграшки, пояснюючи філософію For Minds і Four Minds, тобто «для розуму і його вдосконалення». Навчальні набори Disney STEAM різноманітні й цікаві дошкільнятам від 3 років і молодшим школярам від 8 років.

Зміст

Чим цікаві ігрові набори Disney від 4M

Ігрові набори Disney пропонують відчути себе експериментатором за допомогою відомих мультяшних супергероїв: Ельза з «Холодного серця 2», герой коміксів Залізна людина з «Месників», Базз Лайтер із «Історії іграшок», і Міккі Маус. Усіх цих персонажів ви знайдете в нових серіях 4M.

Ігрові набори Disney нерозривно пов'язані з історіями, що дає можливість батькам згадати з дитиною сюжет і здатності персонажа і навчити малюків новим навичкам.

Серія з персонажами мультфільмів «Холодне серце 2» для дітей від 3 років і старше

У будь-якій чарівній історії не обійтися без улюблених диснеївських супергероїв. Ельза в мультфільмі «Холодне серце 2» майстерно створювала кристали льоду і снігу. Наприклад, за допомогою набору для виготовлення калейдоскопа дитина може самостійно створити блискуче диво. Сконструювати калейдоскоп своїми руками легко. Компоненти входять до складу набору. Трохи магії – «Крекс, Пекс, фекс!» – дитяча ігрова кімната перетворюється в творчу майстерню. Інструкція пояснює, як створити «заморожений» або кольоровий візерунок з кристалів. Іграшка тренує зосередженість та формує бажання досягти результату.

Дівчаткам припадуть до душі набори 4M Frozen Холодне серце для розфарбовування чашки. Чашка складається з внутрішньої і зовнішньої частини. Змінні вкладиші вставляються всередину і чашка залишається оригінальною знову і знову. Ну ось, чай вже став смачніше у своїй власній чашці! Рекомендований вік дитини для цього набору – від 5 років. Чудовий варіант для колективної творчості і подарунка. У комплект входять вкладиші-розмальовки з принцесами мультфільму, чашка і фломастери. Підійде для подружок і сестричок. Розфарбовувати і порівнювати малюнки в компанії веселіше.

Рекомендований вік дитини для цього набору – від 5 років. Чудовий варіант для колективної творчості і подарунка. У комплект входять вкладиші-розмальовки з принцесами мультфільму, чашка і фломастери. Підійде для подружок і сестричок. Розфарбовувати і порівнювати малюнки в компанії веселіше.

Розвиваємо уяву та креативність з наборами Disney STEAM від 4М

Ігрові набори Disney з серії Холодне серце не залишать байдужими і хлопчиків. Програмування для дітей 4M Disney – не жарт! Цій професії вчаться з 3 років. Так Так! Розробники набору для навчання дітей програмуванню підійшли до цього творчо. Ігрова поверхня з супергероями пропонує створити траєкторію руху Ельзи. Вибравши карту маршруту, героїня починає рухатися по ігровій базі, зустрічаючи на шляху друзів, які входять у набір. Чотири килимки з дорогами і 30 карток з маршрутами мають різні рівні складності. Програмування для дітей 4M Disney цікаво і дитині в 3 роки, яка грає з батьками, і старшим дітям. Набір розвиває логічне мислення і уяву. В процесі гри важливо стимулювати розвиток мовлення за допомогою діалогів Ельзи з кожним із друзів.

Розвиваємо уяву та креативність з наборами Disney STEAM від 4М

Набори 4M з героями коміксів серії «Месники»

Любителям будувати і конструювати сподобається марвелівська серія «Месники», яка входить в набори Disney STEAM. Гідравлічна мегарука – знаряддя Залізної людини – збирається самостійно за інструкцією. Рука-маніпулятор піднімає предмети та використовується в іграх з конструкторами і спорудами. Друзі заздритимуть!

Зібрали мегаруку? Переходьте на новий рівень! З науково-ігровим набором для навчання дітей програмуванню 4M Disney Avengers дитина знайомиться зі світом програмування і робототехніки без використання гаджетів.

Розвиваємо уяву та креативність з наборами Disney STEAM від 4М

Набір 4M з героїв мультфільму «Історія іграшок» – для дослідження космосу

Діти, які цікавляться космосом і пригодами, знають космічного рейнджера Базза Лайтера з мультфільму «Історія іграшок», який поспішає порадувати набором для дослідження Сонячної системи. Розташувавши планети, спостерігайте, як влаштований космос. Разом з цим, діти познайомляться з альтернативними джерелами енергії. Без батарейок, планети набору обертаються за допомогою сонячної енергії.

Розвиваємо уяву та креативність з наборами Disney STEAM від 4М

Серія «Міккі Маус і його друзі» створює святковий настрій

Веселий Міккі Маус – невід'ємний учасник дитячих свят. Створювати анімацію без комп'ютера і планшета можливо, якщо на допомогу приходить Міккі Маус. За допомогою набору для досліджень 4M Disney Мультиплікаційний проектор дитина збере прилад для створення анімації власноруч – варто тільки намалювати персонажів або скористатися розмальованим дисками.

А що робити влітку? Звичайно! Надувати гігантські бульбашки за допомогою набору для видування бульбашок 4M Disney Mickey Mouse. Особливість цього набору – спеціальна паста для видування суперміцних «мильних» бульбашок. Діти зможуть надувати величезні бульбашки і з'єднувати їх в різні фігури.

Розвиваємо уяву та креативність з наборами Disney STEAM від 4М

Висновок

Варто відзначити одну з важливих сучасних напрямів в індустрії іграшок, реалізовану в ігрових наборах і популярну в усьому світі – STEAM (science – наука, technology – технології, engineering – проектування, art – мистецтво, math – математика). У наборах Disney виробник 4M вдало об'єднав веселу і популярну мультяшну тематику і навчальну методику. Дівчаткам і хлопчикам подобається грати і розвиватися з улюбленими супергероями.


Вважаєте нашу статтю-огляд корисною? Поділіться нею в соціальних мережах!

Рекомендовані товари