• Блог
  • Кращі з кращих – набори для дітей 4М за версією міжнародних конкурсів

Кращі з кращих – набори для дітей 4М за версією міжнародних конкурсів

Набори для наукових досліджень бренду 4М в перемогли одразу на трьох міжнародних виставках. Які саме іграшки отримали нагороди і в чому їх винятковість?

Журнал Creative Child Magazine відзначив набір Робот-скарбничка своїми руками серії KidzRobotix. На конкурсі всі номінанти проходять перевірку педагогів, батьків, вихователів.

Із наукового набору 4M робот-скарбничка діти у віці від 8 років збирають власноручно механічного робота – хранителя монеток. Він може "ковтати" дріб'язок і при цьому веселити дітлахів клацанням щелепи.

Завдяки гігантському компасу з набору 4M діти молодшої школи дізнаються про сторони світу, навчаться визначати їх самостійно.

Кращі з кращих – набори для дітей 4М за версією міжнародних конкурсів

Складання діючих моделей роботів мотивує дітей вивчати науки, дає предметне розуміння, як це влаштовано. У процесі таких занять розвивається логічне і креативне мислення, уважність до деталей, навички конструювання, підвищується IQ.

Діти проводять час без смартфонів, займаються практичною наукою та орієнтуються на результат. Наукові набори 4M із серії KidzRobotix підходять для занять удома, у школі, на розвивальних STEM-курсах.

Tillywig Toy Awards щорічно представляє рейтинг кращих сучасних товарів для дітей. Їх оцінюють із точки зору якості та дизайну, інтерактивної та творчої складової, впливу на розумовий і фізичний розвиток.

Премію Tillywig Brain Child вручають іграшкам, які сприяють інтелектуальному або емоційному розвитку дітей. Її отримали одразу два розвивальних набори 4M. Один із них – комплект для складання Гідравлічна рука 4M серії KidzLabs.

Кращі з кращих – набори для дітей 4М за версією міжнародних конкурсів

Діти з ентузіазмом збирають гідравлічний важіль у вигляді роборуки, щоб побачити, як вона працює. А скільки захоплення, коли маленькі інженери показують своє творіння в дії! Робот-маніпулятор своїми руками на водному приводі має 4 пов'язані важелі. Це дозволяє опускати, піднімати і обертати руку, одночасно захоплюючи і відпускаючи предмети.

Геніальна система з поршнів, трубок, води і рухомих деталей знайомить дітей із фізичними принципами, за якими працюють справжні гідравлічні системи. Так набір 4M дозволяє досліджувати механізм, винайдений людиною.

Другий набір, відзначений премією Tillywig Brain Child Award, – моторизована модель Сонячної системи 4M. Щоб поспостерігати, як планети обертаються навколо Сонця, тепер не потрібно йти в планетарій. Із такого STEM-набору серії Green Science юні астрономи самостійно складуть модель, яка показує розташування і рух небесних тіл у нашій системі. Механізм пристрою працює як від батарейок, так і від сонячної панелі. А це вже приклад гібридного двигуна!

Кращі з кращих – набори для дітей 4М за версією міжнародних конкурсів

Модель Сонячної системи серії Green Science знайомить дітей не лише з основами астрономії, але і з альтернативними джерелами енергії. Хлопчики і дівчатка від 8 років будуть із задоволенням збирати барвисті планети і демонструвати модель у дії.

How To Homeschool Award – експерт в домашній освіті з 20-річним досвідом. Щорічно організація обирає кращі продукти для навчання вдома. У номінації "Програми і ресурси для домашнього навчання, початкова школа" перемогла ціла серія наборів 4М Green Science.

Лінійка "Зелена наука" включає більш як 30 комплектів, які розширюють кругозір школярів. Під час складання роботів і проведення досліджень діти наочно знайомляться з природознавством, фізикою, робототехнікою, поновлюваними джерелами енергії та технологіями майбутнього. І все це в захопливих безпечних експериментах. По суті, 4М показує дітям, якими цікавими можуть бути заняття наукою.

Кращі з кращих – набори для дітей 4М за версією міжнародних конкурсів

Мало хто відмовиться зробити робота на сонячній батареї – адже так кортить побачити, як він крокує або плаває. Або, наприклад, зібрати годинник, що працює від картоплі! А запустити ракету у дворі за допомогою пляшок і газет? Набори 4М розкажуть дітям, як безпечно і корисно експериментувати, при цьому легко запам'ятовуючи наукові принципи.

Те, що не під силу нудним підручниками, прагне зробити 4M – по-справжньому цікаве навчання вдома, у школі, на уроках STEM. Бренд 4M майстерно об'єднав біологію, хімію і фізику в дитячих наборах для досліджень і розваг.

Високі стандарти допомогли 4М зібрати вже більш як 70 нагород із 2003 року. А 28 премій отримані за останні два роки. Сьогодні набори 4М продаються у 80 країнах світу. Це найправдивіше підтвердження навчальної цінності, якості та привабливості таких іграшок майбутнього.

У Kidis є набори 4М понад 20 серій, серед яких:

Обрати та замовити набори для навчання, конструювання, експериментів і творчості 4М для хлопчиків і дівчаток від 2 до 12 років можна тут.

Рекомендовані товари