Біжутерія для дітей: Вік - 3 роки

Фільтри 1
Сортування
Обрати
Спочатку популярні
Спочатку акційні
Спочатку дешеві
Спочатку дорогі
Спочатку велика знижка
7 товар(ів)

Біжутерія для дітей – прикраси на всі випадки життя!

Кожна малеча з самого дитинства хоче бути схожою на свою маму! Дівчатка повторюють образи в одязі, люблять одягати family-look і, звичайно, не забувають про зачіски та аксесуари. Дитячу біжутерію можна підібрати для дітей будь-якого віку. Наприклад, малюкам відмінно підійдуть пов'язки, яскраві резинки і шпильки на голову, а для старших дівчат можна вибрати з безлічі перснів, намист і браслетів.

Можна виділити кілька видів біжутерії для дітей:

  • натільні прикраси (персні, намиста, сережки)
  • аксесуари для волосся (шпильки, обручі, резинки та пов'язки).

Також аксесуари можуть бути і у вигляді іграшок персонажів відомих мультфільмів (персні та шпильки у вигляді Тролів, динозаврів і т.д.).

Вся біжутерія для дітей повинна бути виготовлена лише із сертифікованих матеріалів, без гострих граней, щоб бути максимально безпечною. Також при виборі аксесуарів варто звернути увагу на вік малюка. Для дітей до 3-х років більше підійдуть резинки, шпильки, обручі, браслети. Для старших діток, від 5 років, можна вибирати персні, намиста, браслети з більшою кількістю дрібних деталей.

Великий вибір дитячої біжутерії ви знайдете на сайті Kidis.ua. В інтернет-магазині ви зможете вибрати та купити аксесуари онлайн із швидкою доставкою по Києву та в інші міста України.

Читати повністю