Автокрісла: Бренд - Bumprider

Фільтри 1
Сортування
Обрати
Спочатку популярні
Спочатку дешеві
Спочатку дорогі
За оцінкою
1 товар(ів)

Автокрісла

Поїздки на автомобілі з дітьми повинні бути цікавими та безпечними. Тому дитяче автокрісло – річ першої потреби. Головне завдання цього пристрою – захист дитини при різких маневрах та гальмуванні. А також створення комфортних умов під час подорожей.

Навіщо уважно знайомитися з характеристиками, обираючи автокрісло? Погляньте на дані статистики. Правильний вибір та установка дитячого автокрісла знижує ризик отримати летальні травми у немовлят на 70%, у дітей старшого віку – на 54%.

Як вибрати автокрісло в залежності від віку та ваги дитини

Автокрісла умовно діляться на групи в залежності від зросту та віку маленького пасажира.

  • Група 0. Вік: з народження до року. Вага: до 13 кг.
  • Група 1. Вік: з 9 місяців до 4 років. Вага: від 9 до 18 кг.
  • Група 2. Вік: від 4 до 6 років. Вага: від 15 до 25 кг.
  • Група 3. Вік: від 4 до 12 років. Вага: від 22 до 36 кг.

Є універсальні автокрісла, які комбінують відразу кілька вікових груп в одній моделі. Наприклад, моделі групи 0/1/2/3 можна використовувати з народження та до 12 років, а автокрісла категорії 1/2 підійдуть для малюків від 9 місяців до 6 років. Для дітей від 4 до 12 років розраховані автокрісла категорії 2/3.

Перевага комбінованих моделей очевидна – тривалий термін використання. Завдяки продуманій конструкції такі дитячі крісла в машину зручні та ростуть разом з дитиною. У моделях, які призначені з народження та до двох років обов'язково повинен бути м'який вкладиш та пятиточковий внутрішній ремінь. Зміна кута нахилу забезпечить комфорт під час тривалих поїздок та подорожей.

Також варто звернути увагу на моделі трансформери, в яких спинка та підголівник перебудовуються, коли дитина підросла. Є моделі трансформери, у яких спинка відстібається та повноцінне автокрісло перетворюється у бустер.

Дитяче автокрісло: що потрібно знати на етапі вибору

Є три важливих характеристики, які повинні бути в автокрісла:

  1. Якість пластика у каркаса. Обирайте моделі з пластику первинної обробки. Цей матеріал міцний та не утворює гострих кутів при пошкодженні.
  2. Наявність посиленого бічного захисту.
  3. Вогнестійка тканина чохлів, яка плавиться, але не горить. Віддавайте перевагу моделям з гіпоалергенною тканиною та знімними чохлами.

Спосіб установки автокрісла

Існує кілька способів фіксації автокрісел.

  • За допомогою штатного ременя. Підходить для всіх груп.
  • За допомогою системи Isofix. Спеціальний блок кріпиться до кузова автомобіля. Він забезпечує надійний захист та швидку установку автокрісла. Обираючи цей спосіб фіксації, варто дізнатися чи є в вашому автомобілі відповідні кріплення для установки системи Isofix.

Увага на маркування!

Дізнатися гарне автокрісло перед вами можна легко. Досить поглянути на маркування. Якісна та безпечна модель відповідає стандарту ECE R44/04. Ці заповітні літери та цифри на ярлику говорять про те, що крісло успішно пройшло лабораторні випробування та отримало сертифікат.

Автокрісла-бустери: що це таке

Альтернативою класичному автокріслу виступає бустер – сидіння без спинки. Його можна купити дитині від 4 до 12 років, вагою від 15 до 36 кг. Але ключовий критерій вибору – зріст. Щоб пересісти в бустер, маленький пасажир повинен бути не нижче 110-120 см. Якщо дитина менше цих параметрів, то спина не матиме правильну та надійну опору.

Головне призначення бустера – підняти малюка вище, щоб правильно та безпечно зафіксувати його штатним ременем. Ремінь ні в якому разі не повинен торкатися шиї! Для додаткового комфорту є моделі зі знімним валиком для спини.

Важливо знати, що установка бустерів дозволена тільки на задньому сидінні! Бустери варто вибирати для поїздок на ближні відстані. Їх зручно брати в подорож на автобусі, або, якщо плануєте переліт та подальшу оренду автомобіля у новій країні. Бустер можна взяти в ручну поклажу. Це істотно заощадить сімейний бюджет, бо оренда бустера за кордоном обійдеться дорожче, ніж покупка нового в Україні.

Ще одна причина купити бустер – наявність в родині двох автомобілів. Погодьтеся, незручно постійно переставляти автокрісла з однієї машини в іншу. Набагато практичніше купити бустер в інший автомобіль, якщо, звичайно, вік дитини дозволяє обрати цей вид автокрісел.

Де купити автокрісло з безкоштовною доставкою

У магазині Кідіс можна купити дитячі автокрісла для всіх вікових груп. Безкоштовна доставка здійснюється по Києву, Харкову, Одесі, Дніпру, Львову, іншим містам та населеним пунктам України.

Всі автокрісла з каталогу відповідають європейському стандарту якості та успішно пройшли краш-тести.

Читати повністю