Залізниця: Вік - 9 років

Фільтри 1
Сортування
Обрати
Спочатку популярні
Спочатку дешеві
Спочатку дорогі
1 товар(ів)

Дитяча залізниця – це іграшка, яка з нами вже не один десяток років (а якщо копнути в історію, то й не одну сотню). Це не просто іграшка поїзд із рейками, а ціла культура, на якій виросло не одне покоління. І сучасним дітям дісталася дивовижна спадщина, помножена на досягнення сучасних технологій. Які ж вони – сучасні залізничні дороги, і який купити іграшковий потяг в Україні, якщо у дитини спалахують очі при характерному звуку «Ту-тууу!»?

Види залізниці для дітей

Всі моделі залізниць можна умовно поділити на три основні категорії:

  1. Класичний.
  2. На радіокеруванні (електричні).
  3. Конструктори.

Так, набори у вигляді конструктора – це цікава можливість самостійно зібрати з деталей залізничного шляху та поїзда. А класична залізниця відрізняється від дороги на радіокеруванні тим, що в останній поїзд їде під чітким керуванням і може змінювати хід свого прямування. Всі три варіанти однаково актуальні, залишилося тільки вибрати та купити паровозик із залізницею відповідно до віку та побажань дитини.

Що входить в комплект?

Якщо ми говоримо про набори, то в них можуть бути такі складові:

  • Локомотив. Це вагон, який знаходиться перед рештою. Ще його називають паровоз (адже раніше поїзди були парові, та й перші іграшкові залізниці також їздили на пару, уявляєте?).
  • вагон. Вагони кріпляться до локомотива. Вони можуть бути вантажними чи пасажирськими. Не забувайте про вагон-ресторан та інші особливі вагончики.
  • Рейки та шпали, а загалом – дорожнє полотно. З цих деталей шляхом з'єднання між собою і збирається сама залізниця.

Також у комплекті (або окремо від нього) можуть бути мініатюрні станції, напівстанки, семафори, тунелі та інші складові для організації цілого ландшафту.

Навіщо дитині залізниця?

Якщо дитина каже, що їй потрібна дитяча залізниця, її батьки не завжди поспішають. Адже це специфічний подарунок.

Але згадайте дитинство! Як чудово спостерігати за рухом ніби справжнього поїзда, але в такому мініатюрному масштабі. Якщо ви подаруєте дитині іграшкову залізницю, вона дізнається про те, скільки вантажу чи пасажирів міститься у вагоні, як потяги перевозять вантажі, як працюють шлагбауми, семафори та багато іншого. І це ще, що у грі розвивається моторика, координація, мислення, посидючість і спостережливість.

А в інтернет-магазині ціни на дитячу залізницю одні із найвигідніших в Україні. Тому вибирайте модель, що сподобалася, і вирушайте разом з дитиною в захоплюючу подорож!

Читати повністю