Крісла-гойдалки: Бренд - Chicco

Фільтри 1
Сортування
Обрати
Спочатку популярні
Спочатку дешеві
Спочатку дорогі
11 товар(ів)
tile-img

Качалка для новонароджених дітей: як обрати найкращу модель?

Дбаючи про свою дитину, кожен із батьків прагне забезпечення максимального комфорту та безпеки. Саме тут виходить на перший план дитяче крісло гойдалка, оскільки воно пропонує ідеальне рішення для заспокоєння малюків. Поєднуючи інноваційний дизайн із високими стандартами безпеки, ці вироби забезпечують як м'яке, так і ритмічне хитання. Чи то класичні моделі, чи сучасні варіанти з ігровими елементами, вони стають надійними помічниками батьків у догляді за своєю дитиною. Завдяки їм ви зможете виділити час на повсякденні турботи чи просто відпочинок. Тепер прибирання, приготування їжі або читання книги, поки малюк відпочиває, стане можливим без обов'язкового заколисування на руках.

Сьогодні шезлонг гойдалка — це інструмент, який справді став незамінним компаньйоном сучасних батьків. Він ніби перетворився на справжнього героя, що створює дивовижні світи затишку та комфорту для маленьких членів родини. Особливу увагу сучасні виробники цих виробів приділяють вивченню потреб дітей, їх фізіологічним особливостям. Усе для того, щоб розробляти продукти, що відповідають найвищим стандартам безпеки та комфорту. Найважливішу роль у цьому процесі грають кілька принципів:

  • безпека — створення моделі, яка гарантуватиме стабільне положення дитини, щоб вона не отримала травм;
  • екологічність — оскільки новонароджені мають незміцнілий імунітет, важливо застосовувати для виробництва тільки екологічно чисті матеріали, які не викликатимуть алергічних реакцій;
  • зручність — крісло гойдалка дитяча має створювати затишну атмосферу для малюка, а також сприяти його правильному розвитку та відпочинку;
  • практичність — важливо, щоб остаточний продукт вирізнявся легкістю у використанні, а саме мав невелику вагу і хорошу стійкість.

На нашому сайті представлена ​​продукція тільки тих виробників, які дотримуються всіх зазначених вище принципів. У процесі виробництва використовуються лише високоякісні матеріали. Вироби додатково оснащуються передовими технологіями, які дозволяють створити функціональні моделі, що стануть надійними супутниками у догляді за малюком і радістю для всієї родини.

Які є види крісел-гойдалок для новонароджених?

Сьогодні на ринку можна зустріти різні варіанти подібних виробів, що розроблені для забезпечення комфорту та безпеки малюка. Зокрема варто виділити такі основні типи.

  1. Люльки-гойдалки - зовні вони сильно нагадують звичайну люльку або колиску, яка використовується в процесі підготовки новонародженого до сну. Вона встановлюється на металеву раму, може розгойдуватися як автоматичним, так і механічним способом. Завдяки наявності спеціального блокування, колиска також легко переводиться в статичне положення. Для створення затишної атмосфери вона доповнюється підвіскою з іграшками, які малюк може чіпати, грати з ними. Тут, безсумнівно, також присутні ремені безпеки, щоб дитина не могла залишити межі гойдалки.
  2. Заколисувальні центри — багатофункціональні вироби, які можуть трансформуватися як у шезлонг, так і в крісло-гойдалку. Управління зручне, автоматичне. Ви можете включити музичний супровід або колискову, щоб дитина заснула якнайшвидше. Регулювання зроблено дуже продумано. Можна змінювати нахил спинки, швидкість, тривалість та амплітуду розгойдування. Окрім спокійної музики, доступні вбудовані звуки природи. Просунуті моделі коштують дорожче, але пропонують можливість керування зі смартфона.
  3. Шезлонг гойдалка — це виріб, який вирізняється глибоким сидінням, що розташовується на міцній металевій рамі. Тут немає автоматичного режиму роботи, а значить, процес розгойдування відбувається виключно вручну. Ви також можете регулювати нахил спинки і захищати свою дитину три- або п'ятиточковими ременями безпеки. Такі шезлонги підходять не тільки для новонароджених дітей, але і для тих, чий вік не перевищує 4 років. Найчастіше максимальне навантаження становить 18 кг.
  4. Крісла-гойдалки - один із найпоширеніших варіантів, зовні максимально схожі зі звичайним дитячим шезлонгом. Тут також є ремені безпеки, а сидіння встановлюється на металеву раму. Для початку гойдання можна використовувати як механічний рух, так і електронну систему. Для додаткового комфорту гойдалка для новонароджених може оснащуватися музичним програвачем і вбудованим таймером. Головна перевага полягає в тихій роботі, завдяки чому малюки зможуть спокійно заснути в таких кріслах. Ніякі скрипи та шуми не завадять їхньому відпочинку.

Щоб віддати перевагу кращому варіанту, слід ознайомитися з безліччю деталей. Насамперед, дивіться на те, для якого віку призначена конструкція. Завжди звертайте увагу на рівень максимального навантаження, адже всі діти індивідуальні, а значить, їх вага і габарити можуть не збігатися з віковими рамками. У такому разі шезлонги гойдалки для новонароджених, вибрані вами, принесуть лише приємні враження від використання.

Головні відмінності крісла-гойдалки від шезлонгу для дітей

Різновидів подібних виробів багато, але найпопулярнішими вважаються шезлонги та крісла-гойдалки. Зовнішньо відрізнити їх досить важко. Вони являють собою конструкції з місцем для відпочинку, яке встановлено на металеву раму. У чому головна відмінність між цими двома пристроями? Насправді воно всього одне - крісло гойдалка для новонароджених має механізм, який дозволяє робити автоматичне розгойдування. Шезлонг найчастіше використовується в періоди неспання малюка. Він приводиться в дію від механічного зусилля, а значить дитина може самостійно почати хитатися.

Найчастіше крісло гойдалка дитяча 3 в 1 є ідеальним вибором для молодих батьків. Щоб обрати найкращу модель, варто уважно дивитися на такі деталі:

  • матеріал і форма каркасу — важливо обирати моделі, які мають міцну металеву основу, адже завдяки їй забезпечується стійкість конструкції;
  • ремені безпеки - їх наявність стане гарантом отримання підвищеної безпеки малюка під час знаходження в кріслі-гойдалці, тому що вони можуть надійно зафіксувати малюка на одному місці;
  • зовнішнє оформлення - забарвлення є важливим критерієм, тому що воно має діяти заспокійливим чином на дитину.

Усі підвісні елементи повинні легко зніматися, щоб у батьків була можливість їх регулярно очищати. Також, перш ніж купити шезлонг гойдалку, слід ознайомитись із відгуками на сайті. Рекомендації від інших покупців допоможуть дізнатися про особливості тієї чи іншої моделі.

Де вигідно придбати дитяче крісло-гойдалку?

Купити крісло гойдалку за вигідними цінами — це завдання, яке легко здійснюється в інтернет-магазині Kidis. У нас ви зможете отримати гарантію на продукцію та швидку доставку товару. Вона буде для вас безкоштовною за умови оформлення замовлення на суму від 2 тисяч гривень.

Читати повністю