Іграшки-каталки: Вік - Від 6 місяців до 1 року

Фільтри 1
Сортування
Обрати
Спочатку популярні
Спочатку дешеві
Спочатку дорогі
3 товар(ів)

Каталка для дітей

Іноді діти, які недавно навчилися стояти на двох ногах, обережні, бояться застосовувати свою навичку прямоходіння. Якщо ви хочете, щоб малюк якнайшвидше почав крокувати повною мірою впевнено і твердо, придбайте іграшку-каталку. Вона не лише подарує йому чимало позитивних емоцій, а й допоможе швидко вдосконалити координацію рухів.

Види каталок

Основна частина конструкції такого виробу – корпус на роликах, що імітує транспортний засіб, вигаданого персонажа чи тварину. Одні моделі необхідно тягнути за собою за мотузку, інші потрібно штовхати вперед приєднаною паличкою з ручкою. Безпосередньо під час руху каталка для дітей ніби оживає: починають рухатися окремі деталі, чути різні звуки, на деяких іграшках-каталках навіть блимають вогники, якщо це передбачив виробник.

Усі іграшкові каталки можна поділити на такі види:

  1. Паличні. Рукоятка з'єднана з корпусом довгою паличкою, завдяки чому малюк може штовхати іграшку вперед. Це додаткова опора для дитини. Так дитина вчиться тримати рівновагу. Каталка на паличці особливо цікава, якщо дизайн її корпусу виконаний у вигляді будь-якої тварини: адже в цьому випадку можна уявити, що вигулюєш домашнього вихованця.
  2. Каталки на мотузці. Такі моделі призначені для того, щоб тягнути їх за собою на шнурі.
  3. Візки. У корпусі передбачено невеликий багажник, де можна перевозити кубики чи інші іграшки.

Будь-які види каталок можуть бути оснащені електронікою та механізмами, що забезпечують рух деталей. І це робить іграшки ще більш цікавими. Уявіть, наскільки охочіше малюк буде грати з каталкою, якщо вона виконана, наприклад, у вигляді собачки, і під час руху хитає головою, виляє хвостом, блимає лампочками і радісно гавкає!

В інтернет-магазині Kidis ви зустрінете такі цікаві моделі:

  • дерев'яна каталка Viga Toys Собачка з шестернями;
  • іграшка-каталка Toomies з кульками;
  • дерев'яна каталка Hape Песик;
  • іграшка-каталка Toomies Качечки зі звуком.

Зручні фільтри в розділі на сайті дозволяють відсортувати моделі за брендом, віком та ціною. Ви зможете прискорити пошук відповідної іграшки для свого малюка чи на подарунок.

Для кого підходить іграшка-каталка?

Купувати такі вироби має сенс у тому випадку, якщо вашій дитині не менше 9 місяців, але не більше 3 років. Зовсім немовля, що навіть не намагається вставати, не зможе грати з каталками, а старші дітки досить швидко втрачають інтерес до подібних розваг.

Візки-каталки чудово підходять дітям різного віку, навіть тим, хто ще не навчився як слід ходити. Дитяча каталка з ручкою – гарний подарунок тим, хто досяг півторарічного віку. А для тих, хто пересувається на ніжках впевнено та твердо, оптимальний варіант – каталка для дітей із мотузкою.

Якщо дитина не бажає вставати на ніжки і більше любить повзати – замовляйте каталку, не замислюючись. Адже вона може допомогти в питанні розвитку фізичної форми та активного дорослішання. Якщо ж дитина любить багато ходити і бігати - іграшка-каталка також буде гарним варіантом, щоб гармонізувати спритного малюка.

Не забувайте, що одна з найважливіших якостей іграшок – відповідність стандартам безпеки. Купуйте товари для дітей тільки в магазинах з гарною репутацією. Інтернет-магазин Кідіс пропонує перевірені часом та авторитетні серед батьків бренди, такі як Fisher-Price, Goki, Hape, Viga Toys.

Якщо вам потрібна іграшка-каталка, яка буде красивою, міцною, довговічною, абсолютно нешкідливою та винятково корисною, то сміливо оформлюйте замовлення в магазині Kidis.

Читати повністю