Фільтри 1
Сортування
Обрати
Спочатку популярні
Спочатку акційні
Спочатку дешеві
Спочатку дорогі
За оцінкою
Спочатку велика знижка

Чи погодитеся ви з тим, що лялька у житті дівчинки відіграє важливу роль, розважаючи та навчаючи її важливим речам? Це та невід'ємна частина дитинства, яка повертається до наших родин та будинків з покоління в покоління. Навіть незважаючи на заборони та забобони, які іноді виникали в суспільстві, лялька все ж таки незмінно залишається бажаною, улюбленою і такою цікавою іграшкою. А головне, що сьогодні можна купити ляльку в Україні, обравши потрібну модель із тисяч варіантів – від модної «Барбі» до ляльки ручної роботи.

Як вибрати ляльки в інтернет-магазині «Кідіс»?

Якщо ви бажаєте замовити ляльку в інтернет-магазині, перед вами відкривається величезний асортимент. Сучасні ляльки – це інноваційні матеріали, політ думки дизайнерів та втілені в реальність неймовірні ідеї з казок та життя. В інтернет-магазині «Кідіс» зібрані найкращі серії ляльок для різного віку, а також як для рольових ігор, так і для колекціонування.

Ми впевнені, що ваша дитина вже знає, про яку ляльку вона мріє. А вам залишається лише вибрати іграшку, використовуючи зручний та структурований каталог.

Чому вчить лялька?

Навіть найдешевші дитячі ляльки – це не просто іграшка, а розвиваючий та навчальний посібник. Так, традиційна гра «Дочки-матері», зародившись давним-давно, сьогодні з виходом сучасних ляльок, набула нового прочитання. Особливо для цієї ролі підходять інтерактивні ляльки, такі як Baby Born та їх аналоги. Ігри з такими ляльками несуть у собі виховну функцію і вчать доглядати не лише за кимось, а й виховувати в дитині акуратність до себе.

А якщо ми говоримо про модні «Барбі» та її «подружки», то такі досить реалістичні (а Барбі вже давно перетворилася і стала схожою на справжню жінку) іграшки вчать почуттю стилю. Адже головне завдання у грі з такою лялькою – вибір гарного одягу та аксесуарів.

На що звернути увагу?

При виборі ляльок, врахуйте такі моменти:

  • Цінник. Те, скільки коштує лялька, залежить безпосередньо від бренду, комплектації, розмірів та колекційної цінності іграшки. На нашому сайті знайдуться ляльки на будь-який бюджет.
  • Комплектація. Разом із лялькою може йти не лише сукня та туфельки. Це може бути цілий гардероб чи повноцінний комплект аксесуарів. Також нерідко ляльки продаються разом з автомобілем, вихованцем, предметами для хобі або будиночком.
  • Колекція. Якщо ви вибираєте ляльку, яка випущена в серії, дитина матиме можливість поступово зібрати всю колекцію. Також можна завжди підібрати унікальну ляльку поза лінійкою.

Якщо вас цікавлять доступні ціни на ляльки, широкий асортимент, високу якість матеріалів та тільки оригінальні іграшки, обирайте інтернет-магазин Kidis. З нами дитинство вашої дитини буде найяскравішим і найщасливішим. Ми пропонуємо не тільки ляльки, але й різні іграшки для всіх вікових груп – навчальні, розвиваючі, розважальні і не тільки. У нас знайдеться практично все, що потрібно дитині. Оформляйте замовлення зручним способом, і ми відправимо вам його, дбайливо запакувавши, найближчим часом.

Читати повністю