Інтерактивні іграшки:

Фільтри 1
Сортування
Обрати
Спочатку популярні
Спочатку дешеві
Спочатку дорогі

Що таке інтерактивна іграшка?

Сьогодні багато батьків вважають своїм обов'язком купити дитячі інтерактивні іграшки своєму малюкові. Але що таке? – Це іграшки, які взаємодіють із дитиною, можуть реагувати на рухи чи голос, «уміють спілкуватися» тощо. З ними дитина навчається, розвиває корисні навички, весело проводить час. Відмінними рисами таких іграшок вважається музика або звуки, яскравий колір, сучасні технології, авторські рішення і не тільки.

Інтерактивна іграшка: вікові рамки

Перша інтерактивна іграшка для малюків може з'явитися вже у піврічному віці дитини. Це спеціальні розважальні та розвиваючі іграшки, на яких є тактильні елементи, кнопки, лампочки та багато іншого. Такі іграшки відповідають за розвиток дрібної моторики та інших якостей. А для взаємодії з технологічними іграшками ідеальний старший дошкільний вік, коли дитина вже зможе оцінити всілякі функції.

Які бувають?

Якщо ви хочете замовити розвиваючі інтерактивні іграшки, на сайті інтернет-магазину «Кідіс» ви знайдете іграшки з таких категорій:

  1. Тварини. Це всілякі «вихованці», які можуть поводитися практично точнісінько як справжні звірятка. Малята з радістю доглядають таких «друзів», годують їх, займаються ними і т.д. Головна мета плюшевих чи пластикових вихованців – розвинути у дитині почуття відповідальності. Це можуть бути як маленькі брелоки для рюкзака, так і великі собачки-котики.
  2. Оповідачі. Це навчальні іграшки, які допомагають дитині освоїти абетку, рахунок, вивчити пісню чи вірш, познайомитися з іноземною мовою. Такі іграшки можуть розповідати казки та навіть грати з малюком у квіз.
  3. Ляльки. Дуже популярна іграшка серед дівчаток. Це ляльки, яких можна купати, годувати, укладати спати тощо. Сучасні моделі можуть бути навіть на керуванні зі смартфона і можуть бути корисними тим, що роблять з дитиною ранкову зарядку або навчають основ правильного харчування.
  4. Комп'ютери, планшети, плакати, іграшкові телефони. Дуже схожі на оригінал, але у яскравому дитячому виконанні. Найчастіше використовуються у навчанні.
  5. Роботи. Це варіант для найстарших дошкільнят. Такі іграшки здатні спілкуватися, робити трюки та багато іншого. Управління – голосове, з пульта чи мобільного додатка.

Якщо вас цікавить доступна ціна на інтерактивні іграшки для дітей, вибирайте відповідну модель в інтернет-магазині «Кідіс».

Читати повністю