Музичні іграшки: Бренд - Fisher-Price

Фільтри 1
Сортування
Обрати
Спочатку популярні
Спочатку акційні
Спочатку дешеві
Спочатку дорогі
За оцінкою
Спочатку велика знижка
9 товар(ів)

Музичні іграшки для малюків

Ще до народження діти починають розрізняти різні звуки. Часто мами зазначають, що вже в утробі їхні діти реагували на різні мелодії. Одні заспокоювали плід, інші навпаки — викликали додаткову активність. Із самого народження немовлята здатні розрізняти голос мами і тата, а також деякі інші звуки, які їм знайомі. Зважаючи на такі особливості, можна відзначити, що музичні іграшки для малюків — це не зовсім звичайна розвага. Вони є одним із способів розвитку дитини.

Іграшки з музикою сприяють розвитку слуху малюка, умінню розрізняти звуки. Тому батькам варто потурбуватися про те, щоб їхня дитина практично з перших днів життя мала іграшки зі звуком. Асортимент сучасних виробників пропонує великий вибір товарів такого типу, що призначені для різних вікових категорій. Батьки зможуть підібрати ті моделі, які відповідатимуть їхній дитині.

Різноманітність дитячих музичних іграшок

Дитячі музичні іграшки часто зовнішнім виглядом і звучанням імітують справжні музичні інструменти. Вони здатні створювати цікаві звукові ефекти. Умовно такі розвивальні іграшки можна розділити на такі категорії.

  • У вигляді брязкальця — це музичні іграшки для найменших, їх можна давати малюкові вже з 2-3 місяців. Основне призначення — навчити дитину помічати та розрізняти звуки. Тому батькам слід потурбуватися про те, щоб іграшок такого формату було якнайбільше — вони можуть бути тверді та м'які, тихі та гучні. Буде добре, якщо крім звукових відмінностей, вони також будуть мати різну форму, колір, розмір.
  • Розвивальні комплекси — це цілий набір іграшок, основною характеристикою яких є наявність вбудованих звуків і мелодій. Щоб запустити потрібний варіант, слід просто натиснути на відповідну кнопку. Для найменших дітей це можуть бути музичні килимки, спеціальні столики або додаткові елементи на окремих іграшках (машинках, м'ячиках). Такі комплекси грають веселу музику або відтворюють звуки тваринок.
  • Іграшки, що говорять — цей вид розвиваючих елементів, який підходить для дітей віком від 1,5 до 2 років. Їх часто роблять у вигляді різноманітних милих звірят. Моделі мають вбудовану кнопку. Натискаючи на неї, можна почути як левеня гарчить, котик нявкає та інше. Одні моделі можуть відтворювати один звук, інші мають цілий набір варіантів.
  • Музичні книжки — чудовий пізнавальний елемент, який буде корисним кожному малюкові. Зовні вони й справді нагадують книжки, тільки товщі, оскільки всередині розташована електроніка та елементи живлення. Гра з музичними книжками дуже подобається дітям, адже кожна сторінка зустрічає цікавими звуками.
  • Музичні інструменти – це аналог «дорослих» моделей, які особливо цікаві дітям віком від 2 років та старше. Така розвивальна музична іграшка дозволяє дитині відчути себе справжнім музикантом і творцем мелодій. Як правило, дитячі синтезатори та гітари спрямовані не лише на розваги, а й на пробудження інтересу до музики. Асортимент таких моделей досить великий: ксилофони, барабани, бубни, свистульки, труби, флейти, губні гармошки, піаніно та інші.

Хороший вибір всіх видів цих іграшок покупці знайдуть на сайті Kidis. Тут можна купити музичну іграшку за віком та індивідуальними уподобаннями дитини. Якісні товари прослужать довго.

Навіщо потрібні музичні іграшки?

Музичні іграшки включають не тільки ті моделі, які виробляють мелодію, але й ті, на яких можна самостійно створити мелодію з окремих звуків. Кожен варіант призначений для певного віку та викликатиме у всіх дітей підвищений інтерес. Так, наприклад, ідеальні музичні іграшки для дітей до року – це ті, що видають звуки шороху, свисту, писку. Вони познайомлять малюка з різноманітністю навколишнього світу, дозволять розрізняти на слух різні тони, концентрувати увагу на них.

Для старших дітей краще обирати музичні іграшки у вигляді інструментів — вони будуть розважати і веселити, навчать новому і дадуть основу для рольових ігор. Під час них розвиватимуться творчі здібності малюка. Перед покупкою важливо оцінити задатки дитини і на основі цього, визначити, який тип іграшки буде найбільш підходящим.

Користь від музичних іграшок

Музика — це мистецтво, здатне приносити як радість, так і сприятливо впливати на розвиток дитини. Іграшка з піснями — це чудовий спосіб познайомити малюка зі світом гармонії звуків і слів. Причини, з яких варто подарувати дитині музичну іграшку:

  • розвиток творчих здібностей;
  • покращення координації рухів;
  • розвиток музичного слуху;
  • покращення концентрації уваги;
  • розвиток соціальних навичок.

Обираючи музичні іграшки для найменших, не випускайте з уваги форму, колір і розмір. Тут важлива кожна деталь: наприклад, для малюків підійдуть іграшки в пастельних тонах без кутів, а для старших музикантів — яскраві великі інструменти. З асортиментом таких іграшок можна познайомитись в інтернет-магазині Kidis.

На що звернути увагу при покупці музичної іграшки для дитини

Щоб дитина мала інтерес до іграшки з музикою та активно нею грала, слід врахувати такі особливості.

  • Вік — для найменших обирайте прості моделі, а для старших дітей — більш складні варіанти.
  • Захоплення — якщо малюк просто любить слухати музику, то в такому разі м'яка музична іграшка має якісно відтворювати звук, а якщо подобається конкретний інструмент, слід віддавати перевагу йому.
  • Для дівчаток підійдуть іграшки у вигляді звірят, для хлопчиків – у вигляді планшета, для обох – у вигляді телефону чи гітари.

Не забувайте про функціональність. У гарній іграшці можна регулювати гучність, вона буде зручна у використанні та найголовніше – безпечна. В інтернет-магазині Kidis представлені лише якісні моделі від найкращих виробників.

Читати повністю