Конструктори Знаток

Фільтри 1
Сортування
Обрати
Спочатку популярні
Спочатку акційні
Спочатку новинки
Спочатку дешеві
Спочатку дорогі
За оцінкою
8 товар(ів)

Конструктор – це маленьке дитяче щастя, яке може зацікавити дитину, а й розвинути у ньому багато корисних навичок. Тому точно варто купити конструктор для дітей, якщо ви займаєтеся всебічним розвитком дитини і дбаєте про його дозвілля.

Конструктор – не лише інтерес, а й користь

Якщо ви вирішите замовити конструктор в інтернет-магазині «Кідіс», він допоможе у розвитку багатьох важливих якостей та навичок дитини будь-якого віку:

  • Заняття з геометричними фігурками постійно сприяють розвитку координації. Будуючи мости та тунелі, збираючи будиночки та створюючи цілі ландшафти, дитина вчиться якнайкраще контролювати свої рухи. Згодом елементи складаються в єдине ціле швидше та точніше.
  • Заняття з популярними конструкторами, що розвивають, занурюють дитину в перші для неї уроки фізики, а точніше - формують уявлення про силу тяжкості і рівновагу. Використовуючи логічне мислення, дитина намагається будувати вежі та інші споруди максимально стійкими.
  • Якщо дитина грає в конструктор, який потрібно зібрати за схемою, він поперемінно перемикає увагу з деталей на інструкцію. Це корисно для посидючості, просторового мислення та самоконтролю. А якщо дитина збирає конструктор без схеми, це чудово відбивається на його творчості – малюк задіює образне мислення та фантазію.
  • Яскравий конструктор для дитини допомагає малюкові розрізняти кольори, а також знайомить ваше чадо з різними видами архітектури.

І, звичайно ж, збираючи не дуже великі деталі в одне ціле, дитина розвиває дрібну моторику, яка стане в нагоді їй у школі і не тільки.

Які бувають дитячі конструктори?

Передивляючись каталог дитячих конструкторів на сайті Kidis, ви можете звернути увагу на такі види:

  • Магнітні конструктори. Це ігри із деталями без кріплень. Елементи легко з'єднуються завдяки магнетизму. Також ця особливість дозволяє створювати найрізноманітніші форми. Граючи з таким конструктором, дитина додатково дізнається про властивості магнітів. Але розраховані ці набори на дітей старшого дошкільного і молодшого шкільного віку.
  • Дерев'яні. Конструктори з цього матеріалу знайомі нам із дитинства. У найпростіших наборах дитина знайде кубики, конуси, пірамідки та інші блоки для будівництва. Для старших дітей деталі вже складніше, а готова фігурка може бути корисною - можна зібрати шпаківню, будинок для ляльок і т.д. Головні плюси цих конструкторів у безпеці та екологічності.
  • М'які. Це креативні набори для найменших. Найчастіше такі недорогі конструктори для дітей виготовлені з текстильних матеріалів або м'якого пластику. Складаючи деталі, дитина може отримати об'ємну фігурку тварини, машинки і не тільки. Ці набори розвивають тактильні відчуття, сенсорне сприйняття та дрібну моторику.
  • Електронні конструктори. Юним дослідникам такі конструктори точно припадуть до смаку. З їхньою допомогою діти знайомляться з тим, як влаштовані ті чи інші прилади, навчаються збирати електричні ланцюги тощо. Часто без допомоги дорослих з такими іграшками дітям упоратися важко, але в такому разі – це захоплююча нагода зайнятися цікавою справою всією сім'єю або віддати дитину на спеціальний гурток.
  • LEGO. Звичайно ж, важко залишити поза увагою улюбленців дітей та дорослих – набори від датської компанії LEGO. Фірма пропонує вражаючий вибір колекцій (близько 60 серій) для різного віку та з різною кількістю деталей.

Якщо вас цікавлять доступні ціни на конструктори в Україні, обирайте інтернет-магазин «Кідіс». Тут ви знайдете величезний асортимент наборів для найменших, старших дітей і навіть для дорослих. Ми пропонуємо тільки найкращі та безпечні конструктори від перевірених брендів.

Читати повністю