• Блог про іграшки і дитячі товари

Блог про іграшки і дитячі товари

Фільтри 0
Сотрування
Выбрати
За датою публікації
Спочатку популярні
Що подарувати дитині на Новий рік
Що подарувати дитині на Новий рік
Кідіс підготував перелік подарунків дітям на Новий рік. Також він розповість, як обрати новорічний подарунок дитині.
День святого Миколая
День святого Миколая: хто такий Микола, які у свята традиції та що подарувати дитині
Кідіс нагадав про історію світлого свята дня святого Миколая та підготував найкращі варіанти подарунків для малюків, дівчаток і хлопчиків.
Навіщо дитині сортер?
Навіщо дитині сортер?
Кідіс розповість з якого віку та навіщо потрібний сортер. А також порекомендує найкращі бренди.
5 порад від University: як облаштувати кімнату для дитини від народження до 5 років
5 порад від University: як облаштувати кімнату для дитини від народження до 5 років
Американський бренд University переконаний: дитяча кімната повинна бути красивою, затишною та безпечною. Адже саме тут відбувається перше знайомство крихітки з навколишнім світом та закладаються основи розвитку. Як правильно організувати простір у дитячій, мало хто з батьків знає. Які меблі мають бути? Скільки їх потрібно?
Набори для конструювання роботів і моделей 4M
Кращі з кращих – набори для дітей 4М за версією міжнародних конкурсів
Набори для наукових досліджень бренду 4М перемогли одразу на трьох міжнародних виставках. Які саме іграшки отримали нагороди і в чому їх винятковість?
Дерев'яні іграшки Viga Toys – вибір свідомих батьків
Дерев'яні іграшки Viga Toys – вибір свідомих батьків
Тренд на екологічність спонукає свідомих мам і тат відмовлятися від пластику та обирати іграшки з натуральних і екологічних матеріалів. Особливою популярністю серед батьків та дітей користуються дерев'яні іграшки Viga Toys. Які переваги має продукція цього бренду та чому її так полюбляють українські покупці?
Ласкаво просимо у казковий світ іграшок Hape
Ласкаво просимо у казковий світ іграшок Hape
«Любов, гра, навчання» (Love Play Learn) під таким девізом німецький бренд Hape ось уже 35 років створює товари для дітей. Розвивальні іграшки цієї компанії — найкращий подарунок дитині, тому їх обирають батьки з різних куточків світу. У чому ж особливість продукції Hape та які іграшки варто купити дитині?
Fat Brain Toys – незвичайні розвивальні іграшки з США
Fat Brain Toys – незвичайні розвивальні іграшки зі США
Іграшки від американського бренду Fat Brain Toys надихають, викликають цікавість і захоплення у дітей. Пройти повз просто неможливо! Ця компанія пропонує унікальний товар, який одночасно навчає і розважає дитину.Чому ж іграшки Fat Brain Toys так подобаються дітям і їх батькам?
Іграшки Монтессорі – рекомендації з організації розвивального середовища для дітей з перших днів та до школи
Іграшки Монтессорі – рекомендації з організації розвивального середовища для дітей із перших днів та до школи
Якщо ви поділяєте принципи методики розвитку дітей по системі Марії Монтессорі, в цій статті зібрані рекомендації як їх реалізувати та створити розвивальне середовище.
Дерев'яна залізниця Viga Toys - одна з найулюбленіших ігор малюків від 3 років, тат і мам.
Чому дерев'яні і натуральні іграшки такі популярні? ТОП іграшок із дерева для дітей різного віку
Малюкам на кожному етапі розвитку важливий свій сенсорний досвід і підійде своя розвиваюча дерев'яна іграшка. У іграшок з дерева багато переваг. Вони виготовлені з натуральних матеріалів і покриті безпечними фарбами. Для таких дитячих виробів використовуються тільки натуральні, легкі і міцні види деревини. Давайте детальніше зупинимося на віці і потребах дітей та видах іграшок для них.
Набір для навчання дітей програмуванню 4M Disney Frozen 2 (00-06202) - саме час знайомитись з програмуванням!
Розвиваємо уяву та креативність з наборами Disney STEAM від 4М
Не всі ігри та іграшки здатні зацікавити дитину надовго і залучити в процес гри. І ми, батьки, прагнемо вибрати цікаву, безпечну і корисну іграшку для маленьких дослідників.Серія дитячих ігрових наборів Disney від 4М вирішують цю задачу, керуючись чотирма принципами – надихати, розвиваючи креативність і уяву, роблячи гру веселим проведенням часу.
подарунки дітям
Що подарувати дитині на Новий рік Топ цікавих подарунків від 1 до 10 років
Подарунки – головна складова новорічного чарівництва для дитини. Радісне очікування і захоплення від секретного сюрпризу під ошатною ялинкою – ці дивовижні емоції залишаться з малюком надовго. Обираючи особливий подарунок, варто пам'ятати – немає універсального презенту, який підійде будь-якій дитині. Діти, як і ми, дорослі, мають унікальні особливості характеру, свої особливості та інтереси. Практичний і корисний презент стане вдалим варіантом в день народження або на інше тематичне свято. А новорічні свята – час магії та втілення бажань.
Магнітний календар Viga Toys (50377U) — вивчаємо пори року, місяці, дні, години, граючи!
Як підготовити дитину до школи: базові навички в математиці, геометрії, орієнтації у часі граючись!
Наші діти розвиваються з неймовірною швидкістю. У 3 роки вони вже знають, на якому сайті можна скачати гру або мультфільм, а в 5 років розуміють, як поставити запитання пошуковій системі.
Гра Guidecraft Manipulatives Що в коробці (G5058)
Унікальні розвивальні іграшки Guidecraft: преміум-якість для STEM
Цьому бренду вдалося перевершити стандарти якості. Продукція Guidecraft сама стала еталоном і зразком у світі унікальних розвивальних іграшок.